«Δεν είναι επικίνδυνος ο Κορωνοϊός μόνο»

eliasfull11
milonas 728x90 1
728x110 3
Γράφει ο Ηλίας Ζαρκάδας

Με την ευκαιρία του κορονοϊού μάθαμε ότι οι κινέζοι μπορούν να χτίσουν Νοσοκομείο 1.000 κλινών σε 6 ημέρες

Η δυστυχία είναι ότι οι Έλληνες έμαθαν 10 χρόνια μετά ότι υπάρχει τέτοια τεχνολογία όπως θα δείτε και στο λινκ του βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=PNv13fY_3jY&t=1s

Δυστυχώς οι Έλληνες ήταν πολύ απασχολημένοι να υπογράφουν μνημόνια και έχασαν όλα τα τρένα της τεχνολογίας που θα μπορούσαν να είναι κερδοφόρα και να μην έχουν καν χρέη κατά πόσο μνημόνια.

Οι Έλληνες κατάφεραν να χάσουν την κοινή λογική και για να βάλω λίγο μέσα και την επικαιρότητα, σήμερα όλοι οι βουλευτές μαγνησίας επισκέφτηκαν το φράγμα παναγιώτικο για να δούνε ότι τρέχει νερό και είναι έτοιμο να πέσει.

Τι συνέβη; Οι Έλληνες υποκατάστησαν τους Μηχανικούς με τους Πολιτικούς.

Το σημερινό ανέκδοτο είναι ένας Δικηγόρος, ένας Γιατρός, ένας Δημοσιογράφος πήγαν να δούνε ένα Φράγμα Νερού και να το επιδιορθώσουν. Τραγικό, αλλά αληθινό.

Τι είναι πιο επικίνδυνο; Να χάσετε δέκα χρόνια από την ζωή σας ή ο κορονοϊός;

Μπήκαμε στο 2020 και την Εποχή της Γεωμηχανικής όπου η Κίνα πλέον εξάγει και κατασκευάζει η ίδια τις υποδομές σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου όπως θα δείτε στο βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=3V1ZmH-hQcE  

Η Δεκαετία 2020 – 2030 θα είναι καταλυτική και το τέλος του Βασιλείου της Μεταπολίτευσης που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος.

Σήμερα ανοίγεις λογαριασμό με το email σου στην Monese και την N26 και στις ελληνικές τράπεζες πρέπει να πας εκκαθαριστικό, λογαριασμό ΔΕΗ, λογαριασμό τηλεφώνου, μέγεθος εσώρουχου και να πάρεις το pin σε 3 βδομάδες που θα έρθει σε κωδικοποίηση του Βασιλέα Τουταγχαμών γραμμένο σε ιερογλυφικά.

Σήμερα οι Κινέζοι εγκαθιστούν τα maglev τρένα των 600 χιλιομέτρων ταχύτητας και οι Αμερικανοί τα Hyperloop 1200 χιλιομέτρων ταχύτητας και στον Βόλο περιμένουμε την ηλεκτροκίνηση Βόλου – Λάρισας να ξεκινήσει από θαύμα.

Σήμερα ανοίγεις virtual ευρωπαϊκή εταιρεία στην Εσθονία και στην Ελλάδα ταμ τιριρίμ.

Σήμερα οι Κινέζοι παράγουν 480.000 τόνους μήλα και σε λίγο καιρό λόγω χαμηλού κόστους δεν θα αξίζει να απλώσεις το χέρι σου να κατεβάσεις το μήλου Πηλίου από το δέντρο αφού θα μπορείς να το αγοράσεις 0,30 λεπτά στο σούπερ μάρκετ.

Πρέπει να λυπηθούμε τους Έλληνες; Πρέπει να αναμορφώσουμε τους Έλληνες; Πρέπει να ξυπνήσουμε τους Έλληνες; Όχι, τίποτα από όλα αυτά.

Οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αφήσουμε τα βαρίδια-συμπολίτες μας να συναντήσουν τον χαμό τους που οι ίδιοι επέλεξαν και οι ίδιοι υποστηρίζουν σθεναρά.

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που καταλαβαίνουμε θα απολαύσουμε τα αγαθά της Εποχής της Αφθονίας που φέρνει η εκθετικά επιταχυνόμενη τεχνολογία

Σας εύχομαι μια υπέροχη δεκαετία 2020 – 2030

Ηλίας Ζαρκάδας

error: Content is protected !!