Πέρα όμως από το πιο σου αρέσει εσένα θα πρέπει να κοιτάξεις και πιο είναι το πιο λειτουργικό, για να περάσεις όλη την βραδιά ξέγνοιαστη χωρίς να έχεις συνέχεια το μυαλό σου στα μαλλιά σου. Για να περάσεις λοιπόν μια ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σου, διάλεξε ένα ρομαντικό χτένισμα από την λίστα που ακολουθεί!

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
IAB e banner 720X90 thenewspaper gif

Όμορφα χτενίσματα για την ημέρα των ερωτευμένων

 

Ατημέλητη κοτσίδα

atimelita xtenismata

Είναι από τις πιο εύκολες λύσεις, για όσες δεν συνηθίζουν να ασχολούνται και πολύ με τα μαλλιά τους, μιας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα μαζέψεις μια χαμηλή κοτσίδα και να αφήσεις δύο τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπο σου.

Αν θέλεις να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το χτένισμα σου, μπορείς να κάνεις μπούκλες τα μαλλιά από την κοτσίδα και κάτω και να τις χτενίσεις απαλά, για να μην είναι πολύ στιλιζαρισμένο το αποτέλεσμα.

Χτένισμα με αξεσουάρ μαλλιών

gunaikeia xtenismata accessories mallion

Βέβαια, από την άλλη πλευρά αν τα μαλλιά σου είναι μεσαία και ήδη κατσαρά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα αξεσουάρ μαλλιών για να κάνεις την εμφάνιση σου πιο glamorous.

Χαμηλός κότσος στο πλάι

hairstyles agiou valentinou

Ένας κότσος στο πλάι θα κάνει την εμφάνιση σου πιο seχy, μιας και θα φωτίσει το πρόσωπο σου και θα αναδείξει καλύτερα το μακιγιάζ σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να κάνεις μια χωρίστρα στο πλάι και να πιάσεις τα μαλλιά σου χαμηλά, αφήνοντας την φράντζα σου να αγκαλιάζει το πρόσωπο σου.

Γαλλικός κότσος

mallia imera eroteumenon

Ένας εναλλακτικός κόστος είναι ο κλασικός γαλλικός, ή αλλιώς όπως τον αποκαλούσαν και παλιότερα ο κότσος μπανάνα. Εδώ θα πρέπει να μαζέψεις σφιχτά πίσω τα μαλλιά σου, γυρίζοντας τα προς τα μέσα και στερεώνοντας τα καλά με τσιμπιδάκια.

Μαζεμένα μισά μαλλιά

piasmena mallia xtenismata

Σειρά έχει ακόμη ένα εύκολο χτένισμα, για το οποίο θα πρέπει να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και να πάρεις μία τούφα από την κάθε πλευρά, από το μπροστινό μέρος και να τις πλέξεις προς τα πίσω, μέχρι να τις ενώσεις.

Ατημέλητη πλεξούδα

pleksoudes agiou valentinou

Όπως και να το κάνουμε όμως οι πλεξούδες είναι από τις πιο must επιλογές για την συγκεκριμένη ημέρα. Εδώ θα πρέπει να κρεπάρεις τα μαλλιά σου για να δώσεις όγκο στο επάνω μέρος και να κάνεις την πλεξούδα σου από το ύψος των αφτιών σου και κάτω.

Μοντέρνα πλεξούδα

romantika hairstyles

Μια πιο μοντέρνα εκδοχή όμως είναι και αυτή εδώ, όπου θα πρέπει να ξεκινήσεις την πλεξούδα σου από το κέντρο στο πίσω μέρος και πιο ψηλά και να βάλεις μερικές χοντρές τούφες από το πλάι μέσα στην πλεξούδα σου και από τις δύο πλευρές.

Glam 80’s χτένισμα

romantika xtenismata

Αν πάλι έχεις φράντζα η οποία έχει μεγαλώσει και θέλεις να την πιάσεις μπορείς να κάνεις αυτό το 80’s χτένισμα, για το οποίο θα πρέπει να στρίψεις προς τα επάνω την φράντζα σου, χωρίς όμως να την σφίξεις πολύ και να την στερεώσεις με τσιμπιδάκια.

Ψηλός κότσος

xtenisma psilos kotsos

Ο καλύτερος τρόπος για τραβήξει όλη την προσοχή το όμορφο πρόσωπο σου, είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε έναν ψηλό κότσο. Εδώ όμως θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση στο makeup σου, ώστε να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ανάλαφρες μπούκλες

xtenismata analafres mpoukles

Πάρε το ψαλίδι για τις μπούκλες και αφού μαζέψεις ψηλά τα μαλλιά σου χρησιμοποίησε το για να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά από την κοτσίδα και κάτω. Έπειτα, λύσε την κοτσίδα σου και άνοιξε απαλά τις μπούκλες σου, για να έχεις ένα πιο ανάλαφρο hairstyle.

Γαλλική πλεξούδα κοτσίδα.

xtenismata kotsides