ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβοκάτσια κατά Μπέου – Γιατί προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο δήμαρχος Βόλου

beos2
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένα ψεύτικο προφίλ δημιούργησε άγνωστος στο Facebook με το όνομα του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και φωτογραφία προφίλ, που απεικονίζεται με την τέως σύζυγό του.

KENT728X100 1

Σε οργισμένη απάντησή του ο κ. Μπέος αναφέρε οτι πρόκειται για κακόγουστο αστείο στα όρια της προβοκάτσιας, ενώ ήδη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αστυνομικοί της οποία παρενέβησαν άμεσα και ο λογαριασμός αποσύρθηκε.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος ανέφερε:

“Ένα κακόγουστο αστείο, στα όρια της προβοκάτσιας, σε βάρος της προσωπικής μου ζωής επιχείρησε άγνωστος/η με ένα λογαριασμό μαϊμού στο facebook. Η αντίδρασή μου βεβαίως ήταν άμεση και ο λογαριασμός «κατέβηκε» ενώ ήδη η υπηρεσία κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος, μετά την καταγγελία μου, έχει κινητοποιηθεί.
Ας συνειδητοποιήσουν, όποιοι ή όποιες το έκαναν, ότι, παρά την προσωπική πικρία που πιθανώς αισθάνονται, όλα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι ή καπρίτσιο. Υπάρχει η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός της προσωπικότητας και της ιδιωτικότητας της ζωής του άλλου και η παραβίασή τους επισύρει τις ανάλογες ποινές. Ηθικές και ποινικές.”

error: Content is protected !!