Προβοκάτσια κατά Μπέου – Γιατί προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο δήμαρχος Βόλου

beos2
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Ένα ψεύτικο προφίλ δημιούργησε άγνωστος στο Facebook με το όνομα του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και φωτογραφία προφίλ, που απεικονίζεται με την τέως σύζυγό του.

Σε οργισμένη απάντησή του ο κ. Μπέος αναφέρε οτι πρόκειται για κακόγουστο αστείο στα όρια της προβοκάτσιας, ενώ ήδη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αστυνομικοί της οποία παρενέβησαν άμεσα και ο λογαριασμός αποσύρθηκε.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος ανέφερε:

“Ένα κακόγουστο αστείο, στα όρια της προβοκάτσιας, σε βάρος της προσωπικής μου ζωής επιχείρησε άγνωστος/η με ένα λογαριασμό μαϊμού στο facebook. Η αντίδρασή μου βεβαίως ήταν άμεση και ο λογαριασμός «κατέβηκε» ενώ ήδη η υπηρεσία κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος, μετά την καταγγελία μου, έχει κινητοποιηθεί.
Ας συνειδητοποιήσουν, όποιοι ή όποιες το έκαναν, ότι, παρά την προσωπική πικρία που πιθανώς αισθάνονται, όλα στη ζωή δεν είναι παιχνίδι ή καπρίτσιο. Υπάρχει η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός της προσωπικότητας και της ιδιωτικότητας της ζωής του άλλου και η παραβίασή τους επισύρει τις ανάλογες ποινές. Ηθικές και ποινικές.”

error: Content is protected !!