ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευθ. Τσάμης: Περίμενα περισσότερα από τον Τέλλογλου – Καμία αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο

12402063 143362292703729 1824667461916404138 o

Απογοητευμένος από το δημοσιογραφικό αποτέλεσμα της εκπομπής του Τάσου Τέλλογλου, που προβλήθηκε χθες από τον ΑΝΤ1 με κεντρικό θέμα την ατμοσφαιρική ρύπανση στον Βόλο, δηλώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης.

KEN 728X100

Σε δήλωσή του ανέφερε:

“Περίμενα πολύ περισσότερα απο την εκπομπή του Τάσου Τελογλου για την αέρια ρυπανση στον Βόλο.
Η διάρκεια της εκπομπής ηταν πολύ μικρή για ενα τόσο σημαντικό θεμα.
Εντύπωση μου προξένησε η ανυπαρξία αναφοράς στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησιας με τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλα και σε άλλες πτυχές του προβλήματος. Να σημειωθεί οτι μετα απο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου βρεθήκαμε και τον ενημέρωσα εκτενώς και για αρκετή ώρα για ολα αυτα. Φαίνεται οτι προτίμησε να περιορίσει την διάρκεια της εκπομπής του για τους λόγους που ο ίδιος γνωρίζει. Τουλάχιστον απο την εκπομπή αναδείχθηκε οτι εχουμε αέρια ρυπανση στον Βόλο, χωρίς να διευκρινίζεται ακόμη που οφείλεται.Επομένως αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο θα πρεπει να σταματήσουν να προσπαθούν να πείσουν τους πάντες οτι δεν υπαρχει πρόβλημα. Επισης να μην κατηγορούν αυτούς που αναδεικνύουν το πρόβλημα οτι δυσφημούν την πόλη. Η πόλη δυσφημείται απο την ύπαρξη του προβλήματος της αέριας ρύπανσης και οχι απο αυτούς που το αναδεικνύουν.


Αυτο που πρεπει να γίνει αντιληπτό απο τους αρμόδιους ειναι οτι το πρόβλημα της αέριας ρύπανσης και της δυσοσμίας στον Βόλο ειναι υπαρκτό με επιπτώσεις, και η συζητηση σε αυτο θα επιστρέφει συνεχως απαιτώντας την λύση του.”

error: Content is protected !!