ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποτελέσματα 3ου εσωτερικού πρταθλήματος Σ.Ε. Βόλου

033 001

Ολοκληρώθηκε το 3ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου που αφορά το 2020. Το πρωτάθλημα ήταν 7 γύρων και οι παρτίδες παίχθηκαν στην αίθουσα του συλλόγου στο Αθλ. κέντρο «Β. Παρασκευόπουλος» Γλάδστωνος με Ρ. Φεραίου.

KEN 728X100

Συμμετείχαν 14 σκακιστές εκ των οποίων οι δυο είχαν προσκληθεί και κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο έως και την τελευταία παρτίδα κάτι που αποτυπώθηκε και στις φωτό που έχουμε αναρτήσει. Παρά την αναμφίβολη ποιότητα του τελικού νικητή Draci Robert που έχει μεταγραφεί τον τελευταίο χρόνο στο σύλλογο, για τις υπόλοιπες θέσεις έπρεπε να διεξαχθεί και ο τελευταίος γύρος για να αναδείξει τους τελικούς νικητές. Έτσι τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Β. Κορώνας με νίκη επί του Γ. Χατζηπολίτη που αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία >60 και 5ος στη γενική βαθμολογία.

Την τρίτη θέση βάσει των κριτηρίων, απέσπασε ο Ηλ. Στασινός που ισοβάθμησε με τον νεαρό Μαρ. Αγραφιώτη που κατετάγη 4ος.

Στην κατηγορία <14 νικήτρια αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου. Στην 6η θέση βρέθηκε ο Δ. Πετρούλιας με ισόβαθμους τους Κ. Νικολόπουλο και Ζ. Μαρίτση. Η συνέχεια ανήκει στους Π. Κουτσουβέλη και Θ. Μπουγά και τον πίνακα της βαθμολογίας συμπλήρωσαν ο Χρ. Δημόπουλος και οι νεαροί Μ. Πολυμέρου και ο Αγγ. Φωτεινάκης. Τη διαιτησία των συναντήσεων έφερε σε πέρας ο Γιάννης Σκοτεινιώτης. Με τη συμπλήρωση των τελευταίων παρτίδων,  έγιναν οι απονομές των βραβείων, των επάθλων και των αναμνηστικών συμμετοχών από τους Θανάση Κουτίδη, Γιώργο Καβούρη και Γιώργο Χατζηπολίτη.

 Όλα τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει ο καθένας στο λινκ:

 https://chess-results.com/tnr504120.aspx?lan=19

 

error: Content is protected !!