ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εικοσιτετράωρη λειτουργία του λιμανιού του Βόλου μετά από παρέμβαση Μπουκώρου

81222440 10157915554949764 1096356488965783552 o

Υπεγράφη η λειτουργία του λιμένα Βόλου κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες- Σαββατοκύριακα, αργίες- όπως και κατά τη διάρκεια της νύχτας για το  2020, μετά από παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη. 

KEN 728X100

Για την εικοσιτετράωρη λειτουργία του λιμανιού- ένα θέμα για το οποίο ο Χρήστος Μπουκώρος είχε κάνει πολλές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ως βουλευτής αντιπολίτευσης- είχε ενημερώσει σχετικά και τον αρμόδιο υπουργό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Λαμπίρη, έθεσε με έντονο τρόπο την ανάγκη της εικοσιτετράωρης λειτουργίας του λιμένα Βόλου. 

Μετά την παρέμβασή του, ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος έλαβε τη διαβεβαίωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για την απαιτούμενη υπουργική απόφαση έγκρισης λειτουργίας του λιμένα Βόλου κατά τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες, η οποία όπως αποδείχθηκε έγινε πράξη την αμέσως επόμενη ημέρα. 

Ο Χρήστος Μπουκώρος από την πλευρά του δήλωσε ικανοποιημένος από την άμεση ανταπόκριση του υπουργού και τόνισε ότι η έγκριση και έκδοση της εν λόγω υπουργικής απόφασης αναμένεται να διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Βόλου, καθώς θα είναι εφικτή η καταβολή των σχετικών αμοιβών κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και κατά τη διάρκεια της νύκτας για το 2020. Πρόκειται για μια απόφαση που αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ανταγωνιστικότητα του λιμανιού, θέτοντας στο προσκήνιο τις αναξιοποίητες – μέχρι στιγμής- δυνατότητες που διαθέτει το λιμάνι του Βόλου. 

 

 

Εικόνα: Μπάμπης Μωραϊτόπουλος
error: Content is protected !!