ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζ. Μακρή: Εύλογη η ανησυχία και η αγωνία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΛΒ για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

IMG 20200113 200652 2
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Με κατάθεση κοινοβουλευτικής αναφοράς, σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2020, προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ι. Πλακιωτάκη,  στηρίζει η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή, τα μέλη του συλλόγου των εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου «ΑΡΓΩ» για την επικείμενη υπογραφή νέας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, 

Η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε.Σ.Σ.Ε.), η οποία είχε συναφθεί μεταξύ του ως άνω Συλλόγου και του ΟΛΒ Α.Ε., έχει λήξει από 31/12/2019, ενώ την παρούσα χρονική στιγμή διανύεται η  περίοδος της τρίμηνης επεκτασιμότητάς της μέχρι την 31η Μαρτίου 2020.

Δεδομένου ότι ο λιμένας Βόλου και οι δραστηριότητες που απορρέουν από αυτόν  αποτελούν μία από τις ελκυστικότερες και δυναμικότερες επενδύσεις της χώρας, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό  όχι μόνο αποτελεί δυνατό περιουσιακό στοιχείο του λιμανιού αλλά και ηχηρό συγκριτικό πλεονέκτημα του λιμανιού. Συνεπώς, δικαιούνται της δέουσας προσοχής και της νόμιμης, έγκαιρης και ορθής αντιμετώπισης. 

error: Content is protected !!