Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)

5 frixou 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Κυρίαρχο το κόκκινο χρώμα σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στη Λάρισα με τα καταστήματα να το προτιμάνε μιας και είναι το χρώμα της αγάπης.

Καρδούλες σε διάφορα μεγέθη παντού και μπαλόνια είναι συνήθως το σκηνικό που συναντάει κανείς σήμερα ειδικά στα cafe, τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία, δηλαδή τα καταστήματα που θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο σήμερα, μαζί με τα κοσμηματοπωλεία και τα μαγαζιά με είδη δώρων.

Και φέτος η οδός Φρίξου πάντως είναι ο ποιο θελκτικός δρόμος της Λάρισας του Αγίου Βαλεντίνου, με το κόκκινο και τα μπαλόνια να βρίσκονται παντού…

Η Λάρισα είναι ρομαντική, αγαπάει και το δείχνει…

Δείτε φωτογραφίες:

Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)Αποπνέει αγάπη η Λάρισα! Στα κόκκινα όλο το κέντρο της πόλης λόγω Αγίου Βαλεντίνου (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!