Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)

DSC 0532 psixosomatiki iatriki
milonas 728x120

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος», διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία (παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Στην εκδήλωση μίλησε ο ομότιμος καθηγητής της Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Χριστοδούλου. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας (World Federation for Mental Health), πρόεδρος του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής, Ψυχιατρικής και Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1996 έως 2003).

Διετέλεσε επίσης, πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ψυχιατρικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1992-1996).

Έχει πλούσιο διδακτικό έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό (επισκέπτης καθηγητής στο Harvard κλπ), πλούσιο ερευνητικό έργο (περισσότερες από 300 δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες).

Δείτε φωτογραφίες:Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)Μεγάλο ενδιαφέρον για την εκδήλωση «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!