Ανακοίνωση της Κίνησης «Μαζί για το Βόλο» για την παραίτηση της Φωτεινής Κοκκινάκη

λογοκινησης 1024x480 1
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» με ανακοίνωσή της, «ευχαριστεί τη Φωτεινή Κοκκινάκη για όλα όσα προσέφερε εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου όλα αυτά τα χρόνια. Ιδρυτικό μέλος της κίνησης μας από το 2017, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για τη δημοτική κίνηση, την αυτοδιοίκηση, την πόλη μας. Θα παραμείνει ενεργό μέλος μας συνεισφέροντας με την γνώση και εμπειρία της, βοηθώντας νέους, αλλά και παλιούς.

Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας ομάδα τον Θανάση Ακρίβο, έναν άνθρωπο όχι χθεσινό στην αυτοδιοίκηση, αλλά με εμπειρία και κυρίως όρεξη για τις διεκδικήσεις και τις πρωτοβουλίες τόσο εντός, όσο και εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Τόσο η δημοτική ομάδα, όσο και η κίνηση, συνεχίζουμε ενωμένοι, συνεχίζουμε συμπαγείς και δυνατοί να παράγουμε πολιτική, να προτείνουμε λύσεις για μεγάλα ζητήματα και να πρωτοστατούμε στις διεκδικήσεις για μια καλύτερη και ανθρώπινη πόλη. Για να μπορέσουν οι Βολιώτες να αναπνεύσουν επιτέλους καθαρό αέρα, να πίνουν ποιοτικό νερό και γενικότερα να ζουν σε μια πόλη με πραγματική ποιότητα ζωής».

error: Content is protected !!