ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του δήμου Τεμπών (φωτο)

IMG fc30634d3166bf8860e8c2a307fa3dc3 V 780x405

Σε ζεστό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του δήμου Τεμπών.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης ευχήθηκε προσωπικά σε κάθε εργαζόμενο αλλά και στις οικογένειές τους υγεία, ευτυχία και προκοπή σημειώνοντας πως «σαν νέα δημοτική Αρχή αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι του δήμου και θα βρίσκεται δίπλα στους, επιδιώκοντας την συνεργασία και συνέργια για να μπορέσουν όλοι μαζί να επιτελέσουν έργο προσφοράς και ωφέλιμο για την κοινωνία του δήμου Τεμπών».

Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του δήμου Τεμπών (φωτο)Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία της δημοτικής Αρχής με τους υπαλλήλους του δήμου. Τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί η υπάλληλος κ. Μαρία Τσινίδου και αντιστοιχούσε σε οικογενειακό πρόγραμμα υγείας  τεσσάρων ατόμων, προσφορά του ομίλου ANIMUS  και της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε η υπάλληλος κ. Βάσω Μπαρπούτη, που αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό χρηματικό ποσό. Όλοι οι παρόντες δημοτικοί υπάλληλοι θα λάβουν μία ημέρα άδεια.

Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του δήμου Τεμπών (φωτο)Το παρόν εκτός του δημάρχου έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Κυρίτσης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Παν. Γκατζόγιας, Κ. Ζαρδούκας, Ν. Μητσογιάννης και Γ. Νικολάου.

Η βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε διασκεδάζοντας και χορεύοντας συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του δήμου Τεμπών (φωτο)Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του δήμου Τεμπών (φωτο)Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του δήμου Τεμπών (φωτο)Έκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του δήμου Τεμπών (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!