ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκρίνιες σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ για τον εξαφανισμένο Τσιλιμίγκα

TSILIMIGAS WEB2 799x447 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι γκρίνιες στην παράταξη του Νίκου Τσιλιμίγκα για τον ρόλο που όπως όλα δείχνουν δεν επιτελεί επικεφαλής της. Οι περιφερειακοί σύμβουλοι εκφράζουν έντονα παράπονα, αφού επί της ουσίας δεν υπάρχει αντιπολίτευση στον Κώστα Αγοραστό για κανένα θέμα. “Ουσιαστικά δίνουμε το μήνυμα στην κοινωνία οτι συμφωνούμε σε όλα με την παράταξη Αγοαρστού και δεν έχουμε καμία διαφορά” έλεγε σε έξαλλη κατάσταση περιφερειακός σύμβουλος της Μαγνησίας, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στο κόμμα που τον υποστήριξε προεκλογικά.

KENT728X100 1

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο στο Κίνημα Αλλαγής όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, η στάση του γνωστού καρδιοχειρουργού, να απέχει από την πολιτική δράση, δημιουργεί “πονοκέφαλο” και δείχνει οτι για ακόμα μία τετραετία λήφθηκε και από τα δύο κόμματα η λάθος απόφαση.

Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα, που μιλούν για παραίτηση του Νίκου Τσιλιμίγκα από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης “Η Θεσσαλία στην καρδιά μας” και την ανάληψη των καθηκόντων από άλλον εκλεγμένο.

Στο Κίνημα Αλλαγής μάλιστα, υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν οτι ίσως θα πρέπει να συμμαχήσουν με τον Δημήτρη Κουρέτα, προκειμένου να διασώσουν οι σύμβουλοι την αξιοπρέπειά τους στις τοπικές κοινωνίες.

“Ο γιατρός δεν έχει πεισθεί οτι πρέπει να συμμετέχει στα κοινά, ενώ καταλαμβάνει μία θέση που πολλοί θα ζήλευαν και θα έκαναν πλούσιο έργο για τη Θεσσαλία” λέει στο TheNewspaper.gr, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Μαγνησία.

Ο Νίκος Τσιλιμίγκας παραμένει άφαντος, ακόμα και από τα τηλεοπτικά παράθυρα, αφού δεν έχει παραχωρήσει καμία συνέντευξη τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ η παράταξη δεν παράγει κανένα έργο. Το γεγονός αυτό κάνει την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει.

error: Content is protected !!