Ο ΑSTRA TV έκοψε την βασιλόπιτά του – Δείτε εικόνες

IMG 8807
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στα στούντιο του Βόλου έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του ο τηλεοπτικός σταθμός ASTRA. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, τεχνικοί και διοικητικά στελέχη, μαζί με τους ιδιοκτήτες του θεσσαλικού τηλεοπτικού καναλιού, αντάλλαξαν ευχές και μίλησαν για τα “στοιχήματα” του 2020 στο τοπικό τηλεοπτικό τοπίο.

KENT728X100 1

Ο Astra πρωταγωνιστεί από το 1993, όταν και εξέπεμψε πρώτη φορά στην τηλεοπτική αγορά της Κεντρικής Ελλάδας. Με δημοφιλείς παραγωγές, ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές καλύπτει όλη τη γκάμα των ενδιαφερόντων των τηλεθεατών.

Σήμερα, παρουσιάστηκαν και επισήμως οι δύο νέες μεταγραφές του σταθμού που πραγματοποιήθηκαν το 2019, όταν και εντάχθηκαν στο δυναμικό του ο Ανδρέας Γιουρμετάκης, προερχόμενος από το TRT και ο Μάκης Θεοδώρου από το Ράδιο ΒΕΡΑ.

Στην ομιλία του ο Σάκης Κοκκίνης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του ASTRA για την εργασία που κάνουν, αναφέρθηκε στην περίοδο της κρίσης που άγγιξε όλους τους κλάδους και δεσμεύθηκε οτι θα ακολουθήσουν και νέες προσθήκες στο δυναμικό του σταθμού.

Ακολούθησε παράθεση γεύματος στο τσιπουράδικο “Φιλαράκια” στο κέντρο του Βόλου.

 Δείτε εικόνες:

 

error: Content is protected !!