ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βασίλεψαν» οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του δήμου Φαρσάλων

IMG 8917 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε γνωστό κατάστημα των Φαρσάλων, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από το Σύλλογο Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΟΤΑ νομού Λάρισας.

«Βασίλεψαν» οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του δήμου ΦαρσάλωνΗ εκδήλωση έγινε παρόντων του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Χατζηπλή, καθώς και του προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΟΤΑ νομού Λάρισας, κ. Σωτήρη Σουλούκου.

«Βασίλεψαν» οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του δήμου ΦαρσάλωνΣτο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Εσκίογλου εξήρε την προσφορά των συνταξιούχων πλέον εργαζομένων στο δήμο Φαρσάλων σημειώνοντας πως αποτέλεσαν «πολύτιμα γρανάζια στο μηχανισμό της κοινωνικής προσφοράς του δήμου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την πρόοδο της περιοχής».

«Βασίλεψαν» οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του δήμου ΦαρσάλωνΣτην προσφορά των υπαλλήλων στάθηκε και ο πρόεδρος του Συλλόγου τους κ. Σουλούκος, τονίζοντας πως «πρόκειται ίσως για τον πλέον παραγωγικό κλάδο του δημοσίου τομέα».

«Βασίλεψαν» οι συνταξιούχοι υπάλληλοι του δήμου ΦαρσάλωνΤο παρόν φυσικά στην εκδήλωση έδωσε πλήθος ανθρώπων που προσέφεραν επί δεκαετίες σημαντική υπηρεσία στο δήμο Φαρσάλων και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!