Το «ευχαριστώ» του Θανάση Σούκια

ΣΟΥΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1 1024x618 1
milonas 728x120

“Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους συμμετείχαν στην χθεσινή διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, όπως και των τοπικών ΔΗΜΤΟ” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Θανάσης Σούκιας, και συνεχίζει:

 “Η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, από τις μεγαλύτερες οργανώσεις πλέον στην Ελλάδα, με μια τεράστια χθεσινή συμμετοχή, απέδειξε ότι έχει μέλλον.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και φίλο μου, Απόστολο Κουταρέλο, όπως και να τον διαβεβαιώσω γί ´αυτό που είπα και προεκλογικά.

«Θα είμαι εγγυητής της ενότητας όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα».

Είμαι σίγουρος ότι η νέα ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας θα είναι πιο δυναμική και πιο παρεμβατική από την προηγούμενη.

 Ξεκινώντας ένα ταξίδι πριν μήνες με λίγους φίλους, φτάσαμε στο σημείο, μόνοι μας, να αριθμήσουμε 42% σε μια εκλογική διαδικασία 800 νέων.

 310 ξεχωριστά ευχαριστώ λοιπόν, σε όσους ήρθαν και στήριξαν τη δική μου υποψηφιότητα, όπως και όλων των υποψηφίων που συμμετείχαν και εκλέχθηκαν μαζί μου στις Δημοτικές Ενότητες Βόλου, Ρήγα Φεραίου, Αλμυρού, Νοτίου Πηλίου και Σκιάθο.

Τέλος και έχοντας δηλώσει από την αρχή ότι νοιώθω κερδισμένος από όλο αυτό το ταξίδι, όποιο κ αν ήταν το αποτέλεσμα, οφείλω στον εαυτό μου μία μεγαλύτερη αυτοκριτική για παρελθοντικές επιλογές μου.
Δηλώνω παρών την επόμενη ημέρα για την ενότητα και το καλό της παράταξης της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας.”

error: Content is protected !!