Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων

20 2o dhmotiko farsalwn 780x405
milonas 728x120

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 η Μπακαρού Παρασκευή Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας  και η Σίσκου Μαρίνα Παιδαγωγός  Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Παραρτήματος Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., πραγματοποίησαν συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα, αναλύθηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου προς τον ευρύτερο πληθυσμό καθώς και οι δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που λαμβάνουν χώρα στην κοινότητα. Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας πρότειναν στους παρευρισκομένους θεματολογίες τις οποίες μπορούν να δουλέψουν με τα παιδιά με στόχο πάντα την ανάπτυξη του αισθήματος της ενσυναίσθησης και της επαφής με νέα αντικείμενα .

Επίσης, στη συνάντηση παρευρέθηκαν η διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κα Κυρίτση Β. Βέρα, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. κος Μπαλατσός Κωνσταντίνος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Τριάντης Ιωάννης.

Να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Σταυρούλα Γκατζίκα και τη Γραμματέα κα Κορκοτίδου Ελένη για τη συνεργασία.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: [email protected]
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805,
e-mail: [email protected]
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 8:30π.μ. έως 13:00μ.μ.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!