Απόστολος Κουταρέλος στο TheNewspaper.gr: «Ο εναγκαλισμός μου με τον Θανάση Σούκια ήταν απόδειξη Δημοκρατίας»

IMG 20200218 220902 032
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Το νέο πρόσωπο στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής ακούει στο όνομα Απόστολος Κουταρέλος και μας συστήνεται μέσα από την πρώτη του συνέντευξη, μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στο The Newspaper.gr.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την εκλογή του κι ακόμη δέχεται ένα κατακλυσμό συγχαρητηρίων για το νέο του αξίωμα. Εξάλλου, όπως λέει, η αύξηση της συμμετοχής στις κάλπες που στήθηκαν την περασμένη Κυριακή τον γεμίζει ευθύνη και έχει σαν στόχο την παρότρυνση και ενθάρρυνση περισσότερων νέων για ενασχόληση με την πολιτική.

Ο ίδιος, προς το παρόν, δεν έχει βλέψεις για το επόμενο βήμα παρά την ενότητα και την εξωστρέφεια της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας.

Συνέντευξη: Ειρήνη Θεοδωροπούλου

Την πρώτη ημέρα μετά την εκλογή σας στην κυριολεξία ήσασταν «δυσεύρετος» στα τηλέφωνα που είχαν «μπλοκάρει». Είναι πολύ σημαντικό τελικά το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ;

Είναι σημαντικό διότι εκφράζει εκατοντάδες νέες και νέους που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Δεσμεύομαι να μην τους απογοητεύσω και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Αυτή την φορά η συμμετοχή στις εκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό σας γεμίζει μεγαλύτερη ευθύνη;

Σίγουρα με γεμίζει ευθύνη, και όπως σας είχα πει και προεκλογικά, στόχος μου είναι η παρότρυνση και ενθάρρυνση περισσότερων νέων για ενασχόληση με την πολιτική. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός και των μελών της ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ αλλά και των ψηφισάντων.

Η φωτογραφία με τον ανθυποψήφιό σας Θανάση Σούκια που αγκαλιάζεστε λίγο πριν το κλείσιμο της κάλπης έγινε viral στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την ομάδα των τεσσάρων γαλάζιων βουλευτών, που θυμίζει διαλυμένο σωματείο…

Η φωτογραφία με τον εναγκαλισμό με τον Θανάση Σούκια είναι απλά η απόδειξη πως οι εκλογές δεν τίποτα άλλο παρά η γιορτή της Δημοκρατίας. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους.
Όσον αφορά τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές του νομού μας, είναι και οι τέσσερις αξιόλογοι άνθρωποι και πολιτικοί, με έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα, συνεχή επαφή με τους πολίτες, και προβάλλουν καθημερινά τα προβλήματα του νομού μας αναζητώντας άμεσες και μόνιμες λύσεις. Άρα κάθε άλλο παρά διαλυμένο σωματείο θυμίζει.

Ως νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ποιο θέμα θα προτάξετε ως 1η προτεραιότητα στην γαλάζια νεολαία;

Ενότητα και εξωστρέφεια.

Από τα σπλάχνα της ΟΝΝΕΔ, έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι Υπουργοί και πολιτικά πρόσωπα της ΝΔ. Οι δικές σας προσδοκίες ποιες είναι;

Οι δικές μου προσδοκίες για την ώρα είναι να ασχοληθώ με την ΟΝΝΕΔ και να συμβάλλω από το δικό μου μετερίζι στην καλυτέρευση της καθημερινότητας και των συνθηκών διαβίωσης των νέων του τόπου μας, αυτό μου ανέθεσαν να κάνω, αυτό θα κάνω.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ένας νέος άνεργος επιστήμονας για ποιο λόγο να εμπιστευτεί τη κυβέρνηση της ΝΔ, την ώρα που οι περισσότεροι φεύγουν για εξωτερικό;

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί συνεχώς δίνοντας κίνητρα και εφόδια όχι μόνο να σταματήσει το φαινόμενο της μετανάστευσης επιστημονικού δυναμικού, του λεγόμενου brain drain, αλλά και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότεροι στην πατρίδα μας.

Πώς φαντάζεστε τον Απόστολο Κουταρέλο δέκα χρόνια μετά;

Με οικογένεια, έντονη και επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα και διαρκή ενασχόληση με τα κοινά από οποιαδήποτε σκοπιά.

error: Content is protected !!