ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα «Πληροφόρηση» κυκλοφόρησε

pliroforisi ian febr2020 Page 01 Copy

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης», της διμηνιαίας έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2020).

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Ακολουθούν η ομιλία για το Δημογραφικό πρόβλημα, που εκφώνησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος στο Διεθνές Συνέδριο του Economist, στις 12/12/2019, καθώς και η συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» (7/11/2019).

Ακολουθεί δισέλιδο αφιέρωμα στις Ιερατικές μας Συνάξεις, με τίτλο «Σπουδή στην Παύλεια Θεολογία στις Ιερατικές μας Συνάξεις».

Στις επόμενες οκτώ σελίδες δημοσιεύονται ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας το τελευταίο δίμηνο και η «Πληροφόρηση» ολοκληρώνεται με το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Τέλος, στην μόνιμη Αντιαιρετική στήλη, ο π. Κωνσταντίνος Φλάκης γράφει με θέμα «Πεντηκοστιανές κινήσεις».

Η «Πληροφόρηση» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική μορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

error: Content is protected !!