Αποκριάτικες γιορτές στο Διμήνι

DIMINI 4
stergiou
fotou
728x110 3

 Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και ξεκινά η υλοποίηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου. Από τις 20 Φεβρουαρίου, ένα πλήθος εκδηλώσεων και αποκριάτικων δρώμενων λαμβάνει χώρα στο κέντρο της πόλης και τις περιφερειακές ενότητες.

728X100

 Με τρεις παιδικές αποκριάτικες γιορτές ξεκινά ο εορτασμός της Αποκριάς 2020 από τις ενότητες Διμηνίου και Σέσκλου, με πρώτη την εκδήλωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αισωνίας της περιοχής Λάμια Διμηνίου, όπου την Τσικνοπέμπτη πραγματοποιήθηκε παιδική γιορτή κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν τα τοπικά έθιμα της ημέρας, προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα και τα παιδιά της περιοχής διασκέδασαν από ειδική ομάδα εμψυχωτών.

 Στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου ακολουθεί παιδική γιορτή την Κυριακή 23/02/2020 στις 16.30 το απόγευμα με μουσική, διασκεδαστές και προσφορά σάντουιτς και αναψυκτικών.

 Την ίδια ημέρα στις 6.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο Σέσκλου θα πραγματοποιηθεί παιδικό πάρτι για τους μαθητές του Σχολείου το οποίο επιφυλάσσει εκπλήξεις για τα παιδιά της περιοχής.

 Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις αποτελούν συνεργασία του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, των τοπικών συμβουλίων Διμηνίου και Σέσκλου, των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών των Σχολείων Διμηνίου και Σέσκλου.

error: Content is protected !!