ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η αερορύπανση στον Βόλο δεν θα σταματήσει ποτέ!

152129115354205345 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Γράφει ο Ηλίας Ζαρκάδας

KENT728X100 1

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα του TheΝewpaper.gr η ΑΓΕΤ είναι κλειστή λόγω συντήρησης και πάλι ο Βόλος είναι γεμάτος αερορύπανση.

Δυστυχώς υπάρχει ένας ιδιότυπος φασισμός στην πόλη του Βόλου, όπου μιλούν όλοι οι ανειδίκευτοι και επιτίθονται εναντίον ειδικών και επιστημόνων που γνωρίζουν.

Η Αλήθεια είναι μία και μόνο μία με μετρήσιμα μεγέθη.

Η Πόλη του Βόλου έχει διαστάσεις 7 x 7 τετραγωνικά χιλιόμετρα και απαριθμεί περίπου 140.000 κατοίκους μαζί με τους καθημερινούς τουρίστες.

Όσοι δεν ξέρουν στοιχειώδη μαθηματικά και θεμελιώδη μεγέθη, καλό είναι να μάθουν να σιωπούν γιατί η σιωπή είναι χρυσός. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να τους μορφώσουμε.

Αντί για υστερικές φωνές μπορούν να αγοράσουν μία θερμική κάμερα όπως της φωτογραφίας και τα κρύα βράδια του χειμώνα μπορούν να περπατήσουν την πόλη και να πάρουν αποδείξεις ακριβείας, πιο σπίτι βολιώτικο ρυπαίνει περισσότερο την πόλη και πόσο ρυπαίνουν όλα μαζί τα σπίτια.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επίσης μπορείτε να μετρήσετε με τον ίδιο τρόπο τα αυτοκίνητα σας τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Για το τέλος μετρήστε και τα εργοστάσια και αν ξέρετε πρόσθεση δημοτικού θα βρείτε ότι φταίτε εσείς οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης του Βόλου για την αεριορύπανση.

Συμπέρασμα μπορείτε να ρίξετε όσες κατάρες θέλετε για να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αλλά η αεριορύπανση θα μείνει εκεί μαζί σας για να συντροφεύει την ξεροκεφαλιά σας.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας,

Ηλίας Ζαρκάδας
Ειδικός με 33 χρόνια Εμπειρία

error: Content is protected !!