Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα – Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)

DSC 0224 tee pita 70 780x405
milonas 728x120

Την επέτειο 70 χρόνων αδιάλειπτης δραστηριότητας γιόρτασε το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το βράδυ της Παρασκευής όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση επετειακού λευκώματος, καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το λεύκωμα καλύπτει λεπτομερώς, με αρχειακό υλικό, την ιστορική του διαδρομή από το 1950 έως σήμερα. Πρόκειται για μια πρώτη καταγραφή του ρόλου που διαδραμάτισε το ΤΕΕ και οι άνθρωποι που το διοίκησαν και το στελέχωσαν την περίοδο αυτή, εκφράζοντας το συλλογικό γίγνεσθαι των χιλιάδων μηχανικών που συνέβαλαν στην οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη της περιοχής.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Ντίνος Διαμάντος, η Γ.Γ. της Εποπτικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος, καθώς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Νίκος Παπαγεωργίου.

Την παρουσίαση του λευκώματος έκανε ο δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Γιουρμετάκης, ο οποίος είχε και την ευθύνη της έκδοσής του.

Δείτε φωτογραφίες:

Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ στη Λάρισα - Παρουσιάστηκε λεύκωμα για τα 70 χρόνια ιστορίας του (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!