Δεντροφύτευση του 6ου Γυμνασίου Λάρισας στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+

Planting1 6o gymnasio 780x405
milonas 728x120

Την εβδομάδα από 10-14/2/2020 το σχολείο μας, στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+ KA2 που υλοποιεί, φιλοξένησε αντιπροσωπείες εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών από το Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία και Ρουμανία.

Μία από τις δράσεις που ενθουσίασε τις ξένες αντιπροσωπείες ήταν το φύτεμα δένδρων στο πάρκο των Χρωμάτων (Χατζηχαλάρ), που έγινε πράξη χάρη στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων. Ειδικότερα, ο κύριος Μανούσιος, υπεύθυνος για προγράμματα Erasmus, μας καθοδήγησε στον ορθό τρόπο δεντροφύτευσης και έτσι οι πέντε λικιδάμβαρες που φυτέψαμε, μία για κάθε σχολείο, συμβάλανε αφενός στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή μας και αφετέρου θα είναι πάντα εκεί να θυμίζουν την συνεργασία του σχολείου μας με τα άλλα σχολεία της Ευρώπης.

Το σχολείο μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο κ. Ζαούτσο Γεώργιο, στον Διευθυντή της Υπηρεσίας Πρασίνου κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο, στον περιβαλλοντολόγο κ. Μανούσιο Χρήστο και στους εργαζόμενους στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!