Σε αγώνες στη Κροατία συμμετείχε ο ΕΟΣ Βόλου

zageb 1024x480 1
stergiou
fotou
728x110 3

O ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2020 σε διεθνείς αγώνες Παίδων – Κορασίδων Αλπικου σκι ,στην Κροατία και την πόλη του Ζάγκρεπ . με προπονήτρια την Κοκκίνη Αναστασία. Στην αποστολή συμμετείχαν: Βουγιούκας Απόστολος , Δημητρώφ Ευρυδίκη, Καλτσογιάννη Ρεγγίνα-Ελευθερία, Μακρυγιαννη Δήμητρα, Παπαδιώτης Ορέστης και Παπακριβος Βασίλης. Διεξήχθησαν τα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης.

728X100

Στις 18 Φεβρουαρίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης είχαμε την 9η θέση από τον Βουγίουκα Απόστολο στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14) και την 22η θέση της Καλτσογιάννη Ρεγγίνας – Ελευθερίας στην κατηγορία Κορασίδων (U16). Οι υπόλοιποι αθλητές σ’ αυτό το αγώνισμα δε κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή.

Στης 19 Φεβρουαρίου στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση , ο Βουγιούκας Απόστολος τερμάτισε 23ος και ο Παπαδιότης Ορέστης 33ος στην κατηγορία μικρών Παίδων (U14), ενώ ο Παπακρίβος Βασίλης ήταν 40ος στην κατηγορία Παίδων (U16). Τέλος είχαμε την 21η θέση της Καλτσογιάννη Ρεγγίνας – Ελευθερίας , την 37η θέση της Μακρυγιάννη Δήμητρας στη κατηγορία κορασίδων (U16), ενώ η Δημητρώφ Ευρυδίκη δεν τερμάτισε.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια πολύ σημαντική αθλητική εμπειρία για αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών μας και τους προετοιμάζουν για τη μελλοντική αθλητική τους πορεία στη χιονοδρομία. Το ΔΣ και η τεχνική επιτροπή συγχαίρει όλους τους αθλητές και την προπονήτρια τους.

error: Content is protected !!