ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε διαγωνισμούς της Ευρώπης η Centaurus Racing Team του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

IMG 9954
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Centaurus Racing Team , ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετείχε και φέτος στην διαδικασία των registration test με σκοπό να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους παγκόσμιους φοιτητικούς διαγωνισμούς Formula Student οι οποίοι λαμβάνουν χώρα την περίοδο του καλοκαιριού.

KEN

Tα registration test  είναι μια διαδικασία όπου τα μέλη της   ομάδας καλούνται να λύσουν υπό περιορισμένο χρόνο, προβλήματα πάνω στον τομέα της μηχανολογίας, των ηλεκτρονικών καθώς και των κανονισμών οι οποίοι διέπουν τον σχεδιασμό του μονοθεσίου.Η ομάδα που καταφέρνει να απαντήσει σωστά στο συντομότερο χρονικό διάστημα, γίνεται τελικά αποδεκτή και μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό Formula Student.Η προετοιμασία για τα registration test ξεκίνησε από νωρίς απαιτώντας την αφοσίωση και την εξοικείωση των μελών με την διαδικασία, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. 

H ομάδα έγινε  αποδεκτή στους διαγωνισμούς της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας,της Ολλανδίας,  της Ουγγαρίας και της Τσεχίας. Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνεται πως η ομάδα  αποφάσισε φέτος να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς Formula Student της Ουγγαρίας(FSEAST) και της  Ιταλίας(FSATA), τόσο στην κατηγορία Class 1 όσο και στην κατηγορία Class 3. Το μονοθέσιο που θα εκπροσωπήσει την  ομάδα το 2020 στις κατηγορίες Class 1 της Ιταλίας και της Ουγγαρίας είναι ο Amphion R, τα αποκαλυπτήρια  του οποίου θα γίνουν σε μερικούς μήνες, ενώ η συμμετοχή στην κατηγορία Class 3 της Ιταλίας θα γίνει με τα σχέδια του μονοθεσίου το οποίο θα κατασκευάσει η ομάδα μας την χρονιά 2020-2021.  

Η Centaurus Racing Team θέλει   να ευχαριστήσει τους χορηγούς της για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς βρίσκονταν πάντα δίπλα της και την στηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια. Η ομάδα ελπίζει με την συμμετοχή της  αυτή να πετύχει τους στόχους της και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το γνωστικό επίπεδο των μελών της.

error: Content is protected !!