ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Λάρισας ευχαριστεί

dake 1024x591 1 780x405
milonas 728x120

Σε ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής ΔΑΚΕ Καθηγητών Λάρισας αναφέρεται:

«Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη  να ευχαριστήσει  τις φίλες και τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα της Τοπικής Επιτροπής σε Γ. Συνέλευση ,με σκοπό την οργάνωση της Τ.Ε. καθώς και την επίλυση εσωτερικών ζητημάτων. Για μία ακόμη φορά καταγράφηκε η δυναμική της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξής μας. Μετά από διάλογο, διαφωνίες, εντάσεις αλλά και σύγκλιση απόψεων το αποτέλεσμα ήταν  πως όλα όσα ταλαιπώρησαν την παράταξη το τελευταίο χρονικό διάστημα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Μετά από εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε η επιθυμητή από όλους διεύρυνση της Τ.Ε.  από επταμελή σε ενδεκαμελή. Εκλέχτηκαν από τους συναδέλφους-μέλη οι: Τζιατζιάς Μιχάλης, Γκαραγκούνη Αργυρώ, Κασσίδα Ασπασία και Οικονόμου Δημήτρης. Αναπληρωματικοί είναι η  Φακή Ευαγγελία και ο Μανδραβέλης Γιάννης.

Είμαστε η παράταξη που πρεσβεύει τον διάλογο, τη συνεργασία, τον σεβασμό της άποψης, του έργου και της προσωπικότητας ΟΛΩΝ των συναγωνιστών μας.

Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας δεσμεύεται πως με αίσθημα ευθύνης,αποφασιστικότητα, ενωμένη και ακόμα πιο δυνατή  θα είναι δίπλα στον ΚΑΘΕ  συνάδελφο της ΕΛΜΕ μας, όπως εξάλλου έκανε πάντα.»

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!