ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι νέες τάσεις στα πλακάκια μπάνιου από τον Νικολακάκη

milonas 728x120

Τα πλακάκια μπάνιου είναι μια πολύ δύσκολη επιλογή για τους περισσότερους. Το κόστος είναι αρκετά μεγάλο για τα τετραγωνικά που θέλεις να καλύψεις, αφού τα υλικά θα πρέπει να είναι καλής ποιότητας για να μην υπάρξει κάποια επιπλοκή αργότερα. Αυτό όμως σημαίνει ότι η αλλαγή γίνεται μόνο στην κατασκευή του μπάνιου ή αν υπάρξει κάποιο σοβαρό θέμα.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να φτιάξεις το μπάνιο στο καινούριο σου σπίτι ή θέλεις να κάνεις μια ανακαίνιση τότε σου έχω μερικές από τις top ιδέες για το 2020 για τα πλακάκια. Ανάλογα με τα πλακάκια που θα χρησιμοποιήσεις θα δώσεις και την ανάλογη ατμόσφαιρα στο μπάνιο.

Ροζ πλακάκια

Ένα από τα χρώματα μπάνιου που έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση είναι το ροζ. Είναι το χρώμα που χρησιμοποιούσαν πολύ τη δεκαετία του ’50. Μπορεί για πολλούς να δείχνει υπερβολικό, είναι όμως ένα από τα χρώματα που βρίσκονται στα trends και έχει κάνει δυνατά την επιστροφή του για το 2020.

Πλακάκια για το μπάνιο σε στιλ σπα

διακόσμηση μπάνιου 2020 πλακάκια

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ένα καλό μπάνιο είναι αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα. Γι’ αυτό το λόγο θέλεις έναν όμορφο χώρο που να σε χαλαρώνει.

Πλακάκια σε σχήμα από λέπια ψαριού

τάσεις πλακάκια μπάνιου 2020

Ένα καινούριο trend είναι να χρησιμοποιούνται πλακάκια σε σχήμα από λέπια ψαριού. Είναι ένα πολύ όμορφο σχέδιο και σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις περισσότερα από ένα χρώματα. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι οι αποχρώσεις του μπλε για να δίνει μια αίσθηση θάλασσας.

Πλακάκια σε κάθετη διάταξη

κάθετα πλακάκια για μπάνιο

Είναι μια πρωτόγνωρη ιδέα και σίγουρα κάτι που δε θα δεις συχνά. Εκτός όμως το ότι είναι αρκετά μοναδικό είναι και πολύ όμορφο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν το συγκεκριμένο σχέδιο στο μπάνιο τους, ειδικά όσοι θέλουν να κάνουν μια ανακαίνιση μέσα στο 2020.

Μαρμάρινα πλακάκια

μαρμάρινο πάτωμα μπάνιο πλακάκια

Το μάρμαρο δίνει την αίσθηση του ακριβού σε όποιο χώρο και αν το τοποθετήσεις. Εκτός όμως από αυτό, δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Επειδή λοιπόν πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν το μπάνιο σαν χώρο απομόνωσης και χαλάρωσης τι το καλύτερο από το να βάλεις μαρμάρινα πλακάκια.

Σχέδια vintage στα πλακάκια μπάνιου

vintage διακόσμηση μπάνιου πλακάκια

Τα vintage σχέδια εξακολουθούν να είναι στη μόδα και για το 2020. Vintage βέβαια δεν σημαίνει παλιακό, αλλά κάτι ξεχωριστό που μας φέρνει παιδικές αναμνήσεις. Το συγκεκριμένο στιλ πλακιδίων χρησιμοποιείται πολλές φορές για να σπάει τη μονοτονία μέσα σε ένα δωμάτιο και το μπάνιο είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα μέρη για να το κάνεις.

error: Content is protected !!