ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κάποιοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Δήμος Τεμπών έχει νέα Δημοτική Αρχή»

dhmarxeio tempwn 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κύκλοι της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τεμπών απαντούν στα όσα δήλωσε ο πρώην δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος στα ΜΜΕ για έργα εκατομμυρίων που πέτυχε η παράταξή του στο Δήμο Τεμπών.

«Είναι σημαντικό, να κατανοήσει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ότι πλέον ο Δήμος Τεμπών έχει νέα Δημοτική Αρχή την οποία επέλεξαν οι Δημότες μας στις προηγούμενες εκλογές. Είναι σημαντικό, να αποδεχτεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,  ότι υπάρχει συνέχεια στην υλοποίηση έργων που αφορούν διάφορες περιοχές του Δήμου μας. Είναι εξίσου σημαντικό, ο επικεφαλής της  μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κολλάτος να απαριθμήσει τα χρέη που δημιούργησε και άφησε ως «προίκα» στη σημερινήΔημοτική Αρχή και αγγίζουν το ύψος πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε επιχειρήσεις και Ν.Π. του Δήμου Τεμπών.

Αναφέρει ότι όλο αυτό το διάστημα έκανε τον απολογισμό και την αυτοκριτική του. Εάν αυτό ήταν πραγματικότητα, θα είχε το σθένος να παραδεχτεί τα λάθη και τις παραλείψεις της παράταξής του που τον οδήγησαν στην αντιπολίτευση και να ζητήσει έστω ένα συγνώμη από τους δημότες μας.

Η υποκρισία και η αλαζονεία έχουν και κάποια όρια!»

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!