ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τριήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Βουλγαρία

DSC08139 astynomikoi 780x405

Τo τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου 2020 η Τοπική Διοίκηση Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε εκδρομή στην Βουλγαρία. Την πρώτη ημέρα επισκεφθήκαμε το ιστορικό μοναστήρι της Ρίλλα, μνημείο του 10ου αιώνα, ενώ έγινε η πρώτη επαφή μας με την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την Σόφια. Την επόμενη το πρωί φωτογραφηθήκαμε στις ΄΄καμπάνες΄΄, σύμβολο Παγκόσμιας Ειρήνης και προστατευόμενο από την UNESCO, και εν συνεχεία η μέρα ήταν αφιερωμένη στην πόλη της Φιλιππούπολης (ξενάγηση,αγορά). Την τελευταία ημέρα επισκεφθήκαμε τα αξιοθέατα της Σόφιας (ναός Αλεξάντερ Νέφσκυ, Αγία Κυριακή, Βουλή, μουσείο Φυσικής Ιστορίας, κ.α.), ενώ πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του Εθνικού Τμήματος της Βουλγαρίας και της Τοπικής Διοίκησης της Σόφιας, όπου έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών. Κατά την επιστροφή έγινε στάση στην πόλη του Σαντάνσκι για τα τελευταία ψώνια.

Η διάθεση και το χαμόγελο των εκδρομέων αποδεικνύει την επίτευξη του σκοπού αυτής της εκδρομής, που ήταν  η χαλάρωση, η ψυχική τόνωση και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκδρομείς για την συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία και τους υποσχόμαστε σύντομα νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τριήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην ΒουλγαρίαΤριήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην ΒουλγαρίαΤριήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην ΒουλγαρίαΤριήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Βουλγαρία

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!