ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σκιάθος: Συνάντηση Τζούμας – Κτηματικής υπηρεσίας για τον αιγιαλό

87305985 2520265514752116 4206983267443802112 n
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνάντηση  με την Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Τραχαντζή Μαρία είχαν ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Πασχάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Γιάννης Γιαννίτσης και το Μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χαράλαμπος Μανιώτης.

KEN

Η Δημοτική Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων είχε ως προτεραιότητα την προστασία των ακτών και την εξασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης σε παραλίες και αιγιαλούς, περιοχές στις οποίες είναι αρμόδια η Κτηματική Υπηρεσία.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες της Υπηρεσίας σε θέματα, όπως ο καθορισμός αιγιαλού και παραλίας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η συνεργασία με το Δήμο σε εκμισθώσεις, η συμβολή της Υπηρεσίας σε ότι αφορά στη διαχείριση του χώρου των ναυπηγείων.

“Για τη Δημοτική Αρχή έχει ιδιαίτερη σημασία η συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία, να είναι διαρκής, με στόχο τη διαχείριση του Δημόσιου Χώρου προς όφελος των πολιτών και την  εύρυθμη λειτουργία του νησιού” αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

error: Content is protected !!