ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα 5 κουρέματα που σε κάνουν νεότερη στο Per Cappeli

kouremata pou se kanoun neoteri 696x391 1

Μπορούν πράγματι να υπάρξουν κουρέματα που σε κάνουν νεότερη, που σε αναζωογονούν και σε δείχνουν πιο μικρή στην ηλικία;

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η απάντησή μας, αλλά και η απάντηση από τους ειδικούς στο Per Capelli είναι θετική και με βεβαιότητα. Υπάρχουν κουρέματα που σε κάνουν νεότερη και ήρθε η ώρα να μάθεις ορισμένα από αυτά, τα πιο βασικά και τα πιο συνυφασμένα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

1) Τα αγορέ κουρέματα

Τα αγορέ κουρέματα, όπως γενικά αποκαλούνται, είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κυρίως στον ανδρικό πληθυσμό. Η μόδα, ωστόσο, επιτρέπει και μάλιστα προτρέπει τις γυναίκες να υιοθετούν τέτοια looks, μιας και έχουν πολλά θετικά γνωρίσματα.

Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε πώς τα κοντοκουρεμένα μαλλιά, στις διάφορες παραλλαγές τους, όπως είναι το έντονο pixie cut, το πιο μακρύ – grown up pixie cut και λοιπά, ξεχωρίζουν, είναι εύκολα στην περιποίηση και το styling τους, δεν απαιτούν ιδιαίτερο χρόνο ούτε κόστος για προϊόντα περιποίησης όπως θα χρειάζονταν τα μακριά μαλλιά, δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ στη γυναίκα που τα επιλέγει, αναζωογονούν την τρίχα που πιθανότατα να ήταν φθαρμένη όσο ήταν πιο μακριά και, τέλος, είναι από τα top κουρέματα που σε κάνουν νεότερη.

2) Καρέ κούρεμα

Ένα από τα πιο επιτυχημένα κουρέματα που σε κάνουν νεότερη είναι αναμφίβολα το καρέ, άσχετα από το χρώμα των μαλλιών σου κι από το εάν είναι ίσια ή σγουρά ή εάν τα ισιώνεις ή τα κάνεις σπαστά.

Το καρέ κούρεμα ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, τις καθιστά στιλάτες και κομψές, αναδεικνύει το λαιμό, τους ώμους και το όμορφο θηλυκό πρόσωπο, ενώ παράλληλα δείχνει ένα υγιές και περιποιημένο μαλλί. Επίσης, είναι εύκολο στο «φτιάξιμό» του, ό,τι κι αν θέλεις να του κάνεις: από ένα απλό ίσιωμα ή ίσιωμα με λίγο όγκο στις ρίζες μέχρι ανάλαφρες μπούκλες, σπαστά κύματα και λοιπά. Ακόμη, με το να επιλέξεις ένα καρέ κούρεμα μπορείς να «παίζεις» περισσότερο με τα χρώματα, τα σχέδια και τις υφάνσεις των ρούχων σου, κυρίως σε ό,τι αφορά στο άνω τμήμα τους (π.χ. στην περιοχή του λαιμού και των ώμων σου).

 

3) Αφέλειες & Φράντζες

Θέλεις να μάθεις ποια κουρέματα σε κάνουν νεότερη; Αυτά που συνοδεύονται από μία όμορφη και ταιριαστή με το πρόσωπό σου φράντζα ή αφέλειες. Υπάρχουν πολλών ειδών φράντζες και αφέλειες, άλλες στο πλάι, άλλες με χωρίστρα στη μέση, άλλες παχιές, ίσιες και αυστηρές, άλλες ανακατεμένες, με λιγότερα μαλλιά και αραιές.

Ο κομμωτής που θα εμπιστευτείτε για το συγκεκριμένο κόψιμο πρέπει να είναι της εμπιστοσύνης σας, ενώ είναι βασικό να έχετε δοκιμάσει με τρέσες ή γενικότερα ψεύτικο μαλλί το πώς θα σας ταίριαζε καλύτερα να είναι οι αφέλειες ή η φράντζα σας προτού προβείτε στο κόψιμο της τρίχα.

Το βέβαιο είναι ότι αμέσως – αμέσως θα κρύψετε αρκετά χρονάκια!

4) Ντεγκραντέ μαλλιά

Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί ένα από τα κουρέματα που σε κάνουν νεότερη, αλλά τρόπο να βάψεις τα μαλλιά σου εφόσον είναι μακριά. Γιατί, είναι καλό να γνωρίζεις πως μακριά μαλλιά, καλώς ή κακώς, σε μία ώριμη ηλικιακά γυναίκα προσδίδουν χρόνια ή σίγουρα δεν την κάνουν να μοιάζει πιο νέα.

Ως εκ τούτου, εάν θέλεις να επιτύχεις να φαίνεσαι νεότερη, μπορείς ανοίξεις σταδιακά το χρώμα των μαλλιών σου και να διατηρήσεις το μακρύ μήκος τους. Συνδύασέ το με αφέλειες. Το φωτογραφικό υλικό που έχουμε προσθέσει είναι εντελώς ενδεικτικό αυτού που περιγράφουμε, ωστόσο μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις για τι πράγμα μιλάμε.

5) Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Επισημαίνουμε ξανά ότι, σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και όλα όσα τονίζουν συνεχώς μεγάλοι σχεδιαστές μόδας, hairstylists και άνθρωποι της μόδας, όσο μεγαλώνει μια γυναίκα ηλικιακά, τόσο πρέπει να κονταίνει σιγά – σιγά τα μαλλιά της έτσι ώστε να δείχνει νεότερη και να παραμένει κομψή και στιλάτη.

Εντούτοις, καταλαβαίνουμε ότι εσύ, όπως και πολλές γυναίκες, μπορεί να αγαπάτε το μακρύ μήκος στα μαλλιά σας κι οπότε να μην είστε πρόθυμες να το αποχωριστείτε. Ως εκ τούτων, λοιπόν, εάν θέλεις να έχεις κάποιο από τα κουρέματα που σε κάνουν νεότερη η καλύτερη λύση είναι να τα φιλάρεις είτε λίγο είτε περισσότερο στις άκρες τους, κάτι που παράλληλα θα τους δώσει κίνηση, όγκο και ζωντάνια. Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες μπορείς να αντλήσεις στο άρθρο: Φιλαριστά κουρέματα . Δες και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβεις!

Επιπρόσθετα, να τονίσουμε ότι μπορείς να υιοθετήσεις ένα μακρύ φιλαριστό μαλλί που ανοίγει χρωματικά στις άκρες του (ντεγκραντέ, όπως προαναφέραμε), ενώ μπορείς ακόμη να κόψεις και λίγες αφέλειες ή φράντζα στο εμπρόσθιο μέρος.

Αυτά ήταν τα 5 κουρέματα που σε κάνουν νεότερη. Ελπίζουμε να έμεινες ικανοποιημένη και να τα λάβεις υπ’ όψιν σου όταν αποφασίσεις να ανανεώσεις το look σου.

Επίλεξε τους ειδικούς στο κομμωτήριο Per Capelli.

Για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο 2421068222.

Αγ.Αναργύρων 89Α. Βόλος.

error: Content is protected !!