Έκοψαν την πίτα τους οι ψυκτικοί της Μαγνησίας [εικόνες]

87131345 146387886838157 6510983890306334720 n
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Σωματείο Αδειούχων Ψυκτικών Μαγνησίας πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, Ετήσιο Χορό προς τιμήν των μελών και των οικογενειών τους, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά Βόλου.

KEN 1

Τα μέλη του Σωματείου, οι υποστηρικτές της διοργάνωσης, φίλοι και συνεργάτες παρευρέθηκαν και διασκέδασαν αφήνοντας για λίγο πίσω την καθημερινότητα. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Νάνος και ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τα μέλη και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης που παρευρέθηκαν και στήριξαν οικονομικά αλλά και με δώρα των επιχειρήσεων τους τον ετήσιο χορό του Σωματείου.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Νίκος Νάνος ανέφερε: «…Με την παρουσία σας τιμάτε το Διοικητικό Συμβούλιο και το Σωματείο  μας συνολικά. Μας δίνετε δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για το καλύτερο… Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ.Βλαχάβα Στέφανο, τα Εργαλεία Κανελλής και Σβεντζούρης, την κα Σταμούλη Μαρία Μηχανήματα Εξαερισμού και την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, για την οικονομική τους υποστήριξη και την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης μας…». 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

error: Content is protected !!