Το παρακάνουν οι Βολιώτες – Παίρνουν προμήθειες ημερών από τα μάρκετ λόγω κορωνοϊού

supermarket 1
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εικόνες υπερβολής καταγράφονται σε σούπερ μάρκετ του Βόλου, λόγω της υστερίας που επικρατεί με τον κορωνοϊό και στη χώρα μας, ύστερα από την εξάπλωση του ιού στη γειτονική Ιταλία.

KEN

Σύμφωνα με όσα λέει στο TheNewspaper.gr διευθυντής υποκαταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Βόλο, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι κάνουν τις προμήθειές τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, για καλό και για κακό!

Έτσι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν σημειωθεί ρεκόρ πωλήσεων σε κονσέρβες, ρύζια και μακαρόνια, όπως και σε τοματοπολτούς.

Πολλοί είναι εκείνοι οι Βολιώτες που έσπευσαν να εφοδιαστούν γάντια μίας χρήσης, χαρτομάντηλα, αλλά και απολυμαντικά – αντισηπτικά κάθε είδους είτε σε μορφή τζελ, είτε σε μορφή υγρομάντηλου. Παράλληλα, οι περισσότεροι ζητούν να αγοράσουν από τα μάρκετ χειρουργικές μάσκες, ένα είδος όμως, που δεν διατίθεται, παρά μόνο στα φαρμακεία.

Οι ειδικοί συνιστούν ψυχραιμία, καθώς η εφοδιαστική αλυσίδα δεν αντιμετωπίζει στη χώρα μας κανένα απολύτως πρόβλημα και όλα τα είδη έχουν επάρκεια.

error: Content is protected !!