Μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ενημερώθηκαν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ΕΚΑΒ (φωτο)

17 ekav 12ogel
milonas 728x120

Εκδήλωση – εκπαίδευση για την καρδιοαναπνευστικη αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ προς ενημέρωση των μαθητών του 12ου ΓΕΛ Λάρισας και συγκεκριμένα στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου.

Ευχαριστίες από τους εργαζόμενοςυ του ΕΚΑΒ στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τους κ.κ. Πινακα Βασίλη Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και Καλομπατσο Χρήστο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Επίσης ευχαριστίες στον διευθυντή του σχολείου, τον Σύλλογο Διδασκόντων, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με Πρόεδρο την κυρία Αναστασίου Δήμητρα αλλά πάνω απ’ όλα τους μαθητές πού επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ενημερώθηκαν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ΕΚΑΒ (φωτο)Μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ενημερώθηκαν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ΕΚΑΒ (φωτο)Μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ενημερώθηκαν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ΕΚΑΒ (φωτο)Μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ενημερώθηκαν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ΕΚΑΒ (φωτο)Μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ενημερώθηκαν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ΕΚΑΒ (φωτο)Μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας ενημερώθηκαν για την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση από το ΕΚΑΒ (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!