Επεισόδιο Μπέου – Παπαδούλη – «Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη» [βίντεο]

Στιγμιότυπο 2020 02 26 9.02.18 μμ
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Ένα επεισόδιο μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Απόστολου Παπαδούλη ξεχώρισε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Ο επικεφαλής της παράταξης “Βόλος, Ανατροπή – Δημιουργία” απευθύνθηκε στον πρόεδρο του οργάνου Γ. Μουλά ρωτώντας τον γιατί αλλάζουν οι ημέρες που καθορίζονται οι συνεδριάσεις των συμβουλιών, ενώ είχαν οριστεί από την αρχή της θητείας οι Δευτέρες.

Ο κ. Παπαδούλης είπε συγκεκριμένα: “Ξεκίνησε καλά και είχαμε ορίσει οτι η Δευτέρα θα είναι ημέρα συνεδριάσεων. Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμαστε, κάνουμε τον προγραμματισμό μας…”. Τότε παρενέβη ο δήμαρχος Βόλου και του είπε: “Δουλεύετε εσείς; Εργαζόμενο με γραβάτα δεν έχω δει. Έχετε κολλήσει ένσημα εσείς;” για να λάβει την απάντηση του κ. Παπαδούλη: “Προσωπικά έχω ένσημα 40 χρόνια. Εξαρτάται που κυκλοφορείτε για να δείτε εργαζόμενο με γραβάτα. Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη. Άλλωστε σε λίγες ημέρες θα έρεθετε να συνεργαστούμε για ένα θέμα που αφορά στην περιφέρεια.”

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Μουλάς απάντησε οτι η καθορισμένη ημέρα είναι η Δευτέρα, αλλά αν υπάρχει κάποια αναμονή για κάποι έγγραφα, μπορεί να γίνει και η Τετάρτη ημέρα συνεδρίασης.

Ο κ. Μπέος πάντως πρόσθεσε οτι η αλλαγή ημέρας δε γίνεται σκόπιμα.

Δείτε το βίντεο:

 

error: Content is protected !!