ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μαζί για τον Βόλο»: Καταγγέλει εγκατάλειψη του γηπέδου της Ν. Αγχιάλου

ναγχιαλος 2 γηπεδο 26.2.20

Την εγκατάλειψη του γηπέδου ποδοσφαίρου της Νέας Αγχιάλου αναδεικνύει με ερώτησή της προς τη δημοτική αρχή η ομάδα των δημοτικών συμβούλων της αυτοδιοικητικής κίνησης «Μαζί για το Βόλο». Η δημοτική ομάδα τονίζει την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων, λόγω της επικινδυνότητας των εγκαταστάσεων, και ρωτά τη δημοτική αρχή σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει και πότε, με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών. Η ερώτηση υπογράφεται και από τα έξι μέλη της δημοτικής ομάδας της κίνησης «Μαζί για το Βόλο».

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η ερώτηση αναλυτικά:

«Κύριε Πρόεδρε,

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται στη ΔΕ Νέας Αγχιάλου και χρησιμοποιείται από το τοπικό αθλητικό σωματείο «Α.Σ. ΠΥΡΑΣΟΣ», έχει καταστραφεί πλήρως η περίφραξη.

Πέραν από τις εικόνες ντροπής που παρουσιάζει, τείνει να μετατραπεί σε μια πολύ επικίνδυνη εστία τόσο για τους αθλούμενους εντός του γηπέδου, όσο και για τους περιπατητές εξωτερικά αυτού, αλλά και τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα τα μεταλλικά κιγκλιδώματα της περίφραξης δεν προσφέρουν πλέον καμία ασφάλεια, αφού έχουν διαβρωθεί, είναι σπασμένα και στρεβλωμένα, σε πολλά σημεία έχουν πλήρως αποκολληθεί και το κυριότερο, εκτείνονται επικίνδυνα εντός και εκτός του γηπέδου, με όλους τους εγκυμονούντες κινδύνους που μπορεί να προκληθούν.

Η όλη αυτή κατάσταση αποτυπώνεται πλήρως και στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω και οι οποίες είναι αποκαλυπτικές και αναδεικνύουν το σοβαρό υπαρκτό πρόβλημα.

Ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

Εάν η όλη αυτή κατάσταση είναι σε γνώση της και τι παρεμβάσεις προτίθεται να κάνει, και με ποιο χρονοδιάγραμμα, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και ο χώρος να προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια.

Οι ερωτώντες Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Αποστολάκης Ιάσονας

Ακρίβος Θανάσης

Γάντζου Αφροδίτη

Μαυρογιάννης Λεωνίδας

Τσιτούμη Διαλεχτή

Παπαθανασίου Ελένη»

error: Content is protected !!