Λάρισα: Πήρε εξιτήριο η γυναίκα που ήταν σε καραντίνα στο ΠΓΝΛ – Τις επόμενες ώρες τα αποτελέσματα για την 22χρονη – Τι γίνεται με τους μαθητές

hospital koronoios 780x405
milonas 728x120

Η περιπέτεια έλαβε τέλος και μάλιστα αίσιο, για την 68χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε καραντίνα, καθώς αποτελούσε ύποπτο κρούσμα για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο όπως είχε καταγράψει το onlarissa.gr το δείγμα βγήκε αρνητικό χθες βράδυ Τετάρτης, οπότε η 68χρονη (είχε ταξιδέψει στην βόρεια Ιταλία και είχε παρουσιάσει κάποια συμπτώματα) σήμερα, μεσημέρι Πέμπτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Συρογιαννόπουλο, Λοιμωξιολόγο και συντονιστή του ΠΓΝΛ, για την 22χρονη που θεωρείται επίσης ύποπτο κρούσμα και μεταφέρθηκε χθες στο ΠΓΝΛ από την Καρδίτσα, θα έχουμε αργότερα εικόνα, καθώς τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε θα βγουν τις επόμενες ώρες. Η κοπέλα είχε προσφάτως ταξιδέψει στο Μιλάνο της Ιταλίας για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, και επιστρέφοντας στην Καρδίτσα, παρουσίασε συμπτώματα γρίπης.

Λάρισα: Πήρε εξιτήριο η γυναίκα που ήταν σε καραντίνα στο ΠΓΝΛ – Τις επόμενες ώρες τα αποτελέσματα για την 22χρονη – Τι γίνεται με τους μαθητές

Όσο για τους μαθητές των σχολείων από δύο χωριά της Λάρισας που επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία παρουσιάζοντας συμπτώματα, επί του παρόντος, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για να επισκεφθούν  καν το ΠΓΝΛ, διότι ήταν στην Ρώμη και όχι σε περιοχή της βόρειας Ιταλίας όπου υπάρχει έξαρση του ιού.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!