Διευκρινίσεις Μπέου για τους «κοπρίτες» των αθλητικών συλλόγων

axilleas beos 708 0
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δίνει τις δικές του εξηγήσεις για τη φράση που συνόδευε την καταγγελία του από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου οτι κάποιοι αθλητικοί σύλλογοι εκμεταλλεύονται οικονομικά γονείς και αθλητές.

KENT 2

 Ο κ. Μπέος ανέφερε:

 “Για πολλοστή φορά οι δηλώσεις μου για λόγους σκοπιμότητας και μικροπολιτικής διαστρεβλώνονται με τρόπο αήθη από συγκεκριμένους κύκλους.

 Ετσι η γενική αναφορά μου, με τον χαρακτηρισμό τους ως κοπριτών, για μια κατηγορία πολιτών που ιδρύουν αθλητικούς συλλόγους ή ακαδημίες, εκμεταλλεύονται οικονομικά γονείς και παιδιά και όχι μόνο δεν ανταποδίδουν στο ελάχιστο όσα προσπορίζονται από αυτή τη δραστηριότητα, κάνοντας τουλάχιστον τα στοιχειώδη, αλλά επιπροσθέτως επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο με έκνομες δραστηριότητες (κλοπή ρεύματος, νερού κλπ) επιχειρείται να παρουσιαστεί ότι στόχευε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ανάλογα με τις άθλιες και σιχαμερές επιδιώξεις και σκοπιμότητες του κάθε διαστρεβλωτή.

 Οσοι, λοιπόν, θέλουν να επιμείνουν να παρουσιάζουν την δήλωσή μου περί κοπριτών ως προσωπική επίθεση, που μάλιστα τους αφορά, ας λάβουν υπόψη τους ότι πρέπει ταυτόχρονα να εξηγήσουν στην κοινωνία για ποιο λόγο τη θεωρούν ως τέτοια και πως και γιατί είδαν εαυτούς  να εντάσσονται σε αυτή την κατηγορία.

 Οι υπόλοιποι, η μεγάλη πλειονότητα, προφανώς ουδένα λόγο έχουν να ασχολούνται καθώς δεν τους αφορά. Επαναλαμβάνω και το κλείνω εδώ ήταν μια γενική, περιγραφική, αναφορά χωρίς «φωτογραφίες» και προσωπικές στοχεύσεις.

 Η προσωπική μου διαδρομή, εξ άλλου, εδώ και χρόνια αποδεικνύει ότι δεν πορεύομαι στοχοποιώντας και εξοντώνοντας ανθρώπους, αλλά αντίθετα μαχόμενος για την προστασία του συμφέροντος της πόλης και του συνόλου των πολιτών.”

error: Content is protected !!