Κοινές δράσεις της «Πρότασης ζωής» με τη Μητρόπολη Δημητριάδος

23
milonas 728x120

 Την Δευτέρα  25 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, του Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας “Πρόταση Ζωής”, κ. Ευθυμίου Ζιγγιρίδη, του Πρωτοσύγγελου Αρχιμανδρίτου π. Δαμασκηνού Κιαμέτη και του Α’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Σεβαστιανού Ζερβού, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στα Μελισσιάτικα. 

 Στο πλαίσιο των νέων στρατηγικών στόχων του Κέντρου Πρόληψης και της διεύρυνσης των ωφελουμένων κοινωνικών ομάδων και σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης τους ο κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος,   συζήτησαν  για συγκεκριμένες δράσεις από κοινού μεταξύ  του Κέντρου Πρόληψης και της Εκκλησίας.

 Κατέληξαν αρχικά σε δύο Δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο. Η πρώτη δράση θα αφορά γονείς και παιδιά και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ιεράς Μητρόπολης και η δεύτερη θα αφορά εκπαίδευση σε ιερείς, σε θέματα «επικοινωνίας» και προσέγγισης θεμάτων που αφορούν τους ανήλικους μέσω βιωματικών δράσεων. Επιπλέον συζητήθηκαν περαιτέρω δράσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον

error: Content is protected !!