ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Σκιάθου με 743.000 ευρώ

87778612 10221307917744662 9031151230788829184 o

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε σήμερα, την Απόφαση για την ένταξη στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του έργου « «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Σκιάθου» συνολικού προϋπολογισμού 742.915,00 €. Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια -εγκατάσταση συνθετικού πολυουρεθανικού τάπητα ΤΑΡΤΑΝ σε στίβο 6 διαδρομών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. και της διεθνούς Ομοσπονδίας στίβου I.A.A.F καθώς και προμήθεια – εγκατάσταση συνθετικού (τεχνητού) χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ποδοσφαίρου.

KEN 4

 Παράλληλα η Δημοτική Αρχή θα δρομολογήσει έργα για τη συνολική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, όπως βελτίωση περίφραξης και φωτισμού, κερκίδες, και περαιτέρω αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου και του περιβάλλοντα χώρου.

 «Από την πρώτη στιγμή ως νέα Δημοτική Αρχή θέσαμε ως στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε με ταχύτητα κι εργαστήκαμε μεθοδικά, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο για τη διεκδίκηση κι εν τέλει την εξασφάλιση μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, σημαντικών κονδυλίων.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος  τον Γενικό Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Σκάλκο, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη όπως και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον Βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Αθανάσιος Λιούπης για τη στενή και αποτελεσματική συνεργασία. Καταλυτική ήταν η συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου, και ιδιαίτερα του μηχανικού κ. Χρήστου Σταματίου για τη σύνταξη των τεχνικών δελτίων” όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

error: Content is protected !!