Βόλος: «Κόλλησαν» κορωνοϊό τα τουριστικά γραφεία – 60% οι ακυρώσεις για Απόκριες

praktores 589879853
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Θύματα του κορωνοϊού έπεσαν τα τουριστικά γραφεία του Βόλου, αφού τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και στη χώρα μας έχουν δημιουργήσει κατάσταση πανικού στους πολίτες, οι οποίοι φοβούνται να ταξιδέψουν.

KENT728X100 1

Τη χαριστική βολή έδωσε και η οδηγία που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας να αναβληθούν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι ακυρώσεις πέφτουν βροχή στα τηλεφωνικά κέντρα των τουριστικών γραφείων του Βόλου, ενώ το ποσοστό των ακυρώσεων για τις ημέρες της Αποκριάς φτάνουν το 60%.

Σύμφωνα με όσα λέει στο TheNewspaper.gr η ιδιοκτήτρια του Ionis Tours Άρτεμις Μαντούδη: “ο κόσμος φοβήθηκε πολύ. Όσες κρατήσεις είχαμε για την Πάτρα, την Ξάνθη και το Ρέθυμνο έχουν ακυρωθεί. Μάλιστα, ενώ είχε αρχίσει να εκδηλώνεται ενδιαφέρον και για τις εκδρομές των ημερών του Πάσχα, πάγωσε κάθε συζήτηση ξαφνικά, αφού ο κόσμος τρέμει στην ιδέα να ταξιδέψει.”

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες που θα ακυρώσουν την εκδρομή τους, θα χάσουν και τα λεφτά τους, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν προπληρώσει για την διαμονή τους και τη μεταφορά τους.

“Κάποιοι για να μη χάσουν τα χρήματά τους θα πάνε κανονικά, έστω κι αν δεν υπάρχουν εκδηλώσεις, μόνο για βόλτα” επισημαίνει η κ. Μαντούδη.

 

error: Content is protected !!