Αλλάζει χέρια η αντιπροσωπεία Volkswagen και Audi στο Νομό Λάρισας

giannakopoulos
milonas 728x120

Μετά από επτά και πλέον δεκαετίες, η Kosmocar Α.Ε. ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με την εταιρεία «Γ.Κ. Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε.», η οποία ήταν Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service των Volkswagen και Audi στο Νομό Λάρισας, με ισχύ από την 28η Φεβρουαρίου 2020.

Σε σχετική ανακοίνωση της Kosmocar τονίζεται ότι “για περισσότερο από 70 χρόνια, η Γ.Κ. Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε. παρείχε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες των δύο μαρκών, φροντίζοντας με συνέπεια και φιλική προσέγγιση για την άψογη εξυπηρέτησή τους. Για το λόγο αυτό, η Kosmocar επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια την Οικογένεια Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτες της Γ.Κ. Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε. καθώς και τα στελέχη της εταιρείας για τη μακρόχρονη συνεργασία και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια.

Η ανακοίνωση του νέου Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου και Συνεργάτη Service των Volkswagen και Audi για το Νομό Λάρισας, θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες”.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της Kosmocar, η «Γ.Κ. Γιαννακόπουλος Α.Ε.Β.Ε.» με καταχώρισή της στον τύπο, ευχαριστούσε τους πελάτες της με το εξής μήνυμα: “Σχεδόν 70 χρόνια ταξιδέψαμε μαζί.

Μαζί πήγαμε σε μέρη που κάποτε είχαμε ονειρευτεί, δημιουργήσαμε φιλίες αποκτήσαμε εικόνες, αναμνήσεις και εμπειρίες που 0α μας ακολουθούν για πάντα Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στον προορισμό του.

Σας ευχαριστούμε όλους και έναν έναν ξεχωριστά για τις σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίστε να ονειρεύεστε γιατί το ταξίδι., δεν τελειώνει ποτέ!”

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!