Δημιουργία βοτανικού κήπου από το 23ο Νηπιαγωγείο στη Λάρισα

2 n 780x405
milonas 728x120

Στo πλαίσιo του προγράμματος Erasmus+ ‘’Prevention is better than cure, as Hippocrates said”, οι μικροί μαθητές του 23ου Νηπιαγωγείου συνεχίζουν τις βιωματικές δράσεις τους, αυτή τη φορά μαζί με τους  γονείς. Επισκέφτηκαν στην Ιατρική Σχολή της πόλης μας, όπου είχαν την  ευκαιρία να παρατηρήσουν τα απολιθώματα προϊστορικών ζώων που βρέθηκαν  στις όχθες του Πηνειού και εκτίθενται σε χώρο της σχολής και να παρευρεθούν την βιβλιοθήκη και το αμφιθέατρο, όπου παρακολούθησαν  ταινία για τους πρώτους γιατρούς.  Στη συνέχεια, μαζί με τους γονείς  φύτεψαν βότανα σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά σκάλισαν και πότισαν τα φυτά, μια δράση που γέμισε σε όλους χαρά και απέδειξε ότι η συνεργασία σχολείου – γονέων  μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική!

«Ευχαριστούμε θερμά τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή παθολογίας και νεφρολογίας κ. Ιωάννη Στεφανίδη για την παραχώρηση μέρους της έκτασης στην περιοχή Βιόπολις, για την πραγματοποίηση της δράσης, καθώς επίσης και την ακούραστη συνοδοιπόρο μας, συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου, κ.  Άρτεμις Παπαδημητρίου για την παρουσία και τη βοήθειά της, στην  υλοποίηση της δράσης», καταλήγει ανακοίνωση του νηπιαγωγείου.

Δημιουργία βοτανικού κήπου από το 23ο Νηπιαγωγείο στη ΛάρισαΔημιουργία βοτανικού κήπου από το 23ο Νηπιαγωγείο στη ΛάρισαΔημιουργία βοτανικού κήπου από το 23ο Νηπιαγωγείο στη Λάρισα

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!