ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρόγραμμα των πτήσεων από το αεροδρόμιο Βόλου για το 2020

Viaggiare con Transavia 1024x630 1
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τουλάχιστον έξι αεροπορικές εταιρείες θα προσεγγίζουν για τη νέα τουριστική περίοδο το αεροδρόμιο του Βόλου σε εβδομαδιαία βάση, φέρνοντας εκατοντάδες τουρίστες στη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, αλλά δίνοντας και την ευκαιρία στους Θεσσαλούς να εκδράμουν για Ευρωπαϊκούς προορισμούς χωρίς την ταλαιπωρία του ταξιδιού για το αεροδρόμιο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

KEN 1

Όπως αποκάλυψε χθες το TheNewspaper.gr η Condor θα συνδέσει τον Βόλο με τη Στουτγκάρδη, με δρομολόγιο που θα εκτελείται κάθε Σάββατο από τις 30 Μαίου έως τις 24 Οκτωβρίου με τιμές που ξεκινούν από 65 ευρώ. Παράλληλα, η Condor συνεχίζει τις πτήσεις από και προς το Μόναχο από 16 Μαίου ως 17 Οκτωβρίου με κόστος από 39 ευρώ.

Το Παρίσι θα συνδεθεί και φέτος με το αεροδρόμιο του Βόλου μέσω της Transavia France. Ειδικότερα, το δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 11 Απριλίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η EasyJet συνεχίζει για τρίτη χρονιά να συνδέει τη Θεσσαλία με το Λονδίνο με δύο τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, από τις 23 Μαίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Και η πρωτεύουσα της Ολλανδίας βρίσκεται μέσα στο πλάνο του αεροδρομίο του Βόλου, αφού η Transavia θα “πιάσει” Νέα Αγχίαλο από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.

Η σύνδεση του Βόλου με τη Βιέννη της Αυστρίας παραμένει και φέτος με δρομολόγια που θα εκτελεί η Austrian air κάθε Σάββατο από τις 6 Ιουνίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, η αεροπορική εταιρεία Enter Air θα συνδέει με πτήσεις κάθε Παρασκευή το Λονδίνο με τον Βόλο από 15 Μαΐου μέχρι 16 Οκτωβρίου, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλες πτήσεις με διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με περισσότερες πιθανότητες αυτές του Τελ Αβίβ και της Κύπρου.

 

 

error: Content is protected !!