Μεγάλη η συμμετοχή των Βολιωτών στο Επιχειρηματικό Πανόραμα – Ξεπέρασαν τις 60 οι επιχειρήσεις

Στιγμιότυπο 2020 02 28 12.36.44 μμ
milonas 728x120

Περισσότερες από 60 επιχειρήσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Επιχειρηματικό Πανόραμα, το οποίο αναβιώνει φέτος μετά από πολλά χρόνια, από τον Εμπορικό σύλλογο του Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου και υπό την αιγίδα του Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η εμπορική έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό κέντρο Βόλου από τις 24 έως τις 29 Απριλίου.

Σήμερα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, έχοντας δίπλα του την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών του Βόλου Άρη Σαββάκη.

«Τα μηνύματα από συμμετοχή και φορέων και κοινωνίας ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη» σημείωσε ο κ. Οντόπουλος και συνέχισε: «Η Μαγνησία μπαίνει στο χάρτη των εκθέσεων με νεωτερική διάθεση. Εκθέτουμε το Βόλο στο μέλλον».

Παράλληλα, στο περιθώριο του Επιχειρηματικό Πανοράματος, πρόκειται να διοργανωθούν και workshops με θεματικές ενότητες, αλλά και σεμινάρια από καταρτισμένους ανθρώπους στον κλάδο του μάρκετινγκ.

Για την ανησυχία που εκφράστηκε για τον κορωνοϊό ο κ. Οντόπουλος τόνισε οτι δεν είναι του παρόντος η συζήτηση αυτή, και οτι μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα.

Ο Άρης Σαββάκης επισήμανε οτι ο Δήμος Βόλου ήταν από την αρχή θετικός στο εγχείρημα και κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες της πόλης να συμμετέχουν μαζικά.

Η κ. Κολυνδρίνη σημείωσε ότι «το Επιχειρηματικό Πανόραμα θα αυξήσει τον ανταγωνισμό, θα κλειστούν συμφωνίες και θα γίνουν γνωστές επιχειρήσεις που δεν είναι γνωστές. Σε συνδυασμό με το Yachting Festival, που γίνεται ένα μήνα μετά, η πόλη του Βόλου γίνεται σημείο αναφοράς και κοινωνικής ενδυνάμωσης».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!