ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου για την Τσικνοπέμπτη [εικόνες]

τσικνοπεμπτη 2
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου την Παρασκευή 21 Φεβρουάριου 2020 μετά την αναβολή μιας ημέρας λόγω κακοκαιρίας.

KEN

 Πλήθος κόσμου πλημύρισε το ΚΕΓΕ Αργαλαστής μέσα στη θερμαινόμενη αίθουσα αλλά και έξω που είχε μεγάλη ψησταριά και έψηναν σουβλάκια, παϊδάκια, λάπα, μπιφτέκια, λουκάνικα και κοτόπουλα που είχαν την τιμητική τους.

 Ο ήχος της παραδοσιακής ορχήστρας και η φωνή της Στέλας Κονιτοπούλου άγγιξε τις καρδιές τον παρευρισκόμενων. Το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου έκλεψε την παράσταση με τους ωραίους και εντυπωσιακούς χορούς. Στο τέλος τις εκδήλωσης κεράστηκαν γλυκά προσφορά του νέου ζαχαροπλαστείου Αργαλαστής Sweet Life.

 Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Αντιστράτηγος ε.α. κύριος Αναστάσιος Σωτήρχος με πλακέτα του Ινστιτούτου για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Σύμβουλος στη Διεύθυνση περιβάλλοντος εθελοντισμού και πυροπροστασίας που ίδρυσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου.

 Το διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, όλους τους υποστηρικτές, το Δήμο Νοτίου Πηλίου για την παραχώρηση του χώρου του ΚΕΓΕ Αργαλαστής και ιδιαίτερα τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Διανέλο για την αμέριστη συμπαράσταση στην εκδήλωση.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!