ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΕΒΕΜ: Γλέντησαν οι επαγγελματίες και βιοτέχνες της Μαγνησίας [εικόνες]

88316094 2495490694038932 1727830626960146432 o
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας,  στο κέντρο «Μποέμισσα» την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020. Τα μέλη της Ομοσπονδίας και ο υπόλοιπος κόσμος τίμησαν τον καθιερωμένο ετήσιο χορό. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από επαγγελματίες, συνεργάτες και φίλους που διασκέδασαν με την καρδιά τους μέχρι πολύ αργά! 

KEN

Το παρόν έδωσαν η Σύμβουλος στη Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών και πρώην Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Ν. Ιωνίας Ελένη Κοπάνου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Άριστείδης Σαββάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θανάσης Παπαδημόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Βασιλείου. 

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε θερμά τους Συλλόγους – Μέλη της ΟΕΒΕΜ και όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν τον ετήσιο χορό της ΟΕΒΕΜ. Αναφέρθηκε στη συνεργασία που πρέπει να υπάρχει και στην αλληλοϋποστήριξη μεταξύ της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων. Η παρουσία και η συμμετοχή των Συλλόγων – Μελών της Ομοσπονδίας είναι απαραίτητη σε κάθε δράση και συμβάλλει στην εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων. 

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό, αλλά και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο και ήταν αρωγοί στην επιτυχία του ετήσιου χορού.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!