ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώην Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έκανε «ντρίπλα» στον τραπεζίτη του «Deal» φεύγοντας από το τηλεπαιχνίδι με γεμάτες τσέπες (βίντεο)

denis2 denis papathanasiou 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Όπως φαίνεται το τηλεπαιχνίδι Deal πηγαίνει πολύ στους Λαρισαίους, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα πέρασαν τρεις παίκτες από την πόλη της Λάρισας και οι δύο από αυτούς έφυγαν από το τηλεπαιχνίδι με γεμάτες τσέπες.

Μετά την ραδιοφωνική παραγωγό Λένα Χρήστου, ήταν η σειρά του πρώην ποδοσφαιριστή, πρώην επίσης πυροσβέστη και πλέον επιχειρηματία, Ντένι Παπαθανασίου να παίξει στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης και να καταφέρει να …ξεγελάσει τον τραπεζίτη, φεύγοντας με 9.000 ευρώ, ενώ στο κουτί του είχε μόλις 3 χιλιάδες.

Ο Ντένις που όπως επισήμανε στο παιχνίδι έχει παίξει σε ομάδες και Α’ Εθνικής, είχε προπονητή για ένα …φεγγάρι και τον Νίκο Αλέφαντο για τον οποίο τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχω αντέξει 8 μήνες με προπονητή τον Νίκο Αλέφαντο και δεν θα αντέξω μια μέρα τον τραπεζίτη;».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έφτασε σε κάποιο σημείο του τηλεπαιχνιδιού να απορρίψει μια προσφορά της τάξεως των 4.800 ευρώ. Επέλεξε να συνεχίσει και λίγο πριν το τέλος έφτασε να έχει στο παιχνίδι 3.000 και 20.000 ευρώ. Δεν ρίσκαρε λοιπόν αυτή την φορά και δέχτηκε την πάρα πολύ καλή προσφορά του τραπεζίτη των 9.000 ευρώ. Όπως αποδείχτηκε έπραξε πολύ σοφά, διότι αν συνέχιζε θα έπαιρνε τα 3 χιλιάρικα που ήταν στο κουτί του χάνοντας και τις 9 και τις 20 χιλιάδες ευρώ.

Ολοκλήρωσε λοιπόν την αποστολή του στο τηλεπαιχνίδι πανηγυρίζοντας, εφόσον κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9.000 ευρώ.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι ένα μέρος των χρημάτων θα τα προσφέρει σε ένα ίδρυμα για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!