ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο 2ο ΓΕΛ Λάρισας

HUAWEI FEBRUARY 2020 1681 c 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μαθητές του 12ου Γενικού Λυκείου Λάρισας παρακολούθησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, από διασώστες του ΕΚΑΒ, μάθημα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και μάθημα πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις πνιγμονής, αιμορραγίας, ρινορραγίας και τσιμπήματος από έντομα ή ερπετά.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί το ΕΚΑΒ Λάρισας για την εξαιρετική παρουσίαση, τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, κ. Πινακά Βασίλειο, για την παραχώρηση του χώρου και την παρουσία του στην εκδήλωση , τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Καλομπάτσιο Χρήστο, που παρευρέθηκε στη δράση μας, τον διευθυντή του σχολείου, κ. Τσιτσιβά Χαράλαμπο, και τον σύλλογο των διδασκόντων για τη συνεργασία τους. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας, τη Γαλακτοβιομηχανία «ΟΛΥΜΠΟΣ» και την «PROMOTEAM» του κ. Παπαδημητρίου Χριστόφορου.

Μαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο 2ο ΓΕΛ ΛάρισαςΜαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο 2ο ΓΕΛ ΛάρισαςΜαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο 2ο ΓΕΛ ΛάρισαςΜαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο 2ο ΓΕΛ ΛάρισαςΜαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο 2ο ΓΕΛ Λάρισας

 

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!