ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: «Βροχή» οι ακυρώσεις ταξιδιών για την Κωνσταντινούπολη

ghgf
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σαν να μην έφταναν τα… δόντια που δείχνει ο κορωνοϊός μεταξύ άλλων στον τουρισμό παγκοσμίως και κατ΄επέκταση και στη χώρα μας, η ένταση που επικρατεί στον Έβρο με τους χιλιάδες μετανάστες να θέλουν να περάσουν επί ελληνικού εδάφους, δημιουργεί νέο πονοκέφαλο στους τουριστικούς πράκτορες που βλέπουν τις κρατήσεις για τη γειτονική μας Τουρκία να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.
«Οι ακυρώσεις κρατήσεων για εκδρομές προς την Τουρκία αγγίζουν το 60%, ακόμα και το 70%» εξηγεί στο TheNewspaper.gr η ταξιδιωτική πράκτορας Άρτεμις Μαντούδη, υπογραμμίζοντας πως αν η ένταση στα σύνορα της χώρας εκτονωθεί, τότε εκτιμά πως η εικόνα θα αντιστραφεί.

KENT728X100 1

«Έρχονται στο γραφείο με θυμό! Άνθρωποι που έχουν κλείσει το ταξίδι τους για την Κωνσταντινούπολη και ακυρώνουν την εκδρομή. “Θα πάμε να αφήσουμε τα λεφτά μας σε αυτόν που στέλνει στρατό στα σύνορα και κάνει επεισόδια ενάντια στη χώρα μας”; αναφέρουν οι πελάτες».

Η ένταση στα σύνορα της χώρας και η εξάπλωση του κορωνοϊού, συνέπεσαν στην περίοδο των προκρατήσεων για τις πασχαλινές διακοπές. Αυτό είναι που  προβληματίζει ιδιαίτερα, αφού κινδυνεύει να χαθεί μία ολόκληρη περίοδος.

Πολλοί από τους Βολιώτες, πρόκειται να κατευθυνθούν προς το Βελιγράδι ή τη Σόφια, ενώ αρκετοί θα επιλέξουν ελληνικούς προορισμούς.

error: Content is protected !!