Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο – βίντεο)

DSC 0769 koronoios enιmerwsh kentrikh 780x405
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φλέγον θέμα του κορωνοϊού έχουν οι Λαρισαίοι σήμερα Παρασκευή.

Μια δράση που ξεκίνησε στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενημερωτική εκστρατεία που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας (τμήμα Υγιεινής) και ο Ερυθρός Σταυρός Λάρισας για τα μέτρα ατομικής πρόληψης από τον κορωνοϊό και την γρίπη.

Μάλιστα εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού “ξεχύθηκαν” στα καταστήματα του κέντρου και μοιράζοντας φυλλάδια ενημερώνουν τους Λαρισαίους για το θέμα.

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας και γιατρός κ. Βασίλης Πινακάς που είναι και ο υπεύθυνος της ενημερωτικής αυτής εκστρατείας, μαζί με την συντονίστρια από πλευράς Ερυθρού Σταυρού κ. Χριστίνα Γιώτσα τονίζουν στο onlarissa.gr:

Δείτε σε βίντεο το πως πρέπει να πλένουμε σωστά τα χέρια μας:

Δείτε φωτογραφίες:

Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο - βίντεο)Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο - βίντεο)Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο - βίντεο)Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο - βίντεο)Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο - βίντεο)Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο - βίντεο)Λαρισαίοι ενημερώνονται στην Κεντρική πλατεία για τον κορωνοϊό (φωτο - βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!